mariaveronika.blogg.se

sjuk sjuk

Publicerad 2012-12-30 13:36:52 i Allmänt,

och mera sjuk.:-( man blir ledsen alltså!
i morgon ska de va mening att man ska till karlskoga och fira in det nya året med dom bästa. andreas , Mikael , semsa och en.tjej till som är en vän till dom.
en singel tjej oxå! kanske min vän får något intresse. ?
så länge en annan få ligga sj i soffan och ha hundarna som sällskap. mamma jobbar natt,pappa bort bjuden.
så de är tur man har fyrfotade vänner som aldrig sviker. hoppas mina vänner får fint nyår..
så jag vill önska alla där ute ett gott nytt år!

nu ligger man i soffan.och tittar på hund tricket. med springande huvudvärk.

en dag i karlstad

Publicerad 2012-12-29 01:07:14 i Allmänt,

idag gick man upp tidigt för min älskade valp håller mig vaken så kl sex i morse fick jag gå ut i de fina vinterlandskap,full måne som lyste upp och de va så vackert. finns inte finare än månljus:-) . skulle lätt ta skogs promenad när månen lyser upp så mycket. men de få bli en annan kväll när de passar bättre.

<3

idag så åkte jag och min vän på rean , jag fick ta mig några verk tabletter så ja fick åka på rean. mådde skit av förkyldningen i morse och nu ikväll har det inte varit något vidare. :-( suck!! som de verkar nu blir de ingen fest på nyår. men man få hoppas. men på rean så fick jag,med mig den fina tröjan från peak performens. ingen rea på den men va gör man om den skriker "ta mig "? och så blev de mycket tränings kläder hem från rean så nu har man mycket mera fina färger på träningskläderna:-) .

<3

idag så har man även tänkt på en gammal vän som man har kontrakt ibland men sällan. funderade va han gör?vart bor han nu? ö.mm men mest så tänkte ha på vad vi gjorde tillsammans och man saknar de ibland. han va nära vän till min bror oxå och då blir de väl så att man,tänker och funderar.
men man få se:-)
<3
puss och kram

<3

fin dag

Publicerad 2012-12-28 00:17:46 i Allmänt,

ändå man inte mår så bra. är förkyld och har inte ibland ingen röst. än ikväll så hoppas jag att jag inte blir sämre till nyår för då har man blivit bort bjuden på mat hos andreas och semsa. <3
men om man blir sämre då få man ta sig något som håller sig uppe. :-) men de finns en gräns,när ja inte ska åka.

<3

ikväll så blev ja bjuden på fika hos min barndoms vän Emelie. träffade henne och hennes,fina och goda familj. hon är tvåbarns mamma,25år och som ska gifta sig nu i april. så nu är de fullt upp för henne. och jag har blivit fråga om att bli hennes tärna och ja sa ja direkt.. :-) tema är rött och vitt. så vi tärnor ska ha vinröd klänning. jag ser fram emot den dagen:-) . kommer att vara extra fin vi flickor.
och så ska ja fixa dukning oxå. är inblandad i mycket på hennes stora dag.;-)

<3

i morgon blir de att åka på mellandags rean i karlstad med min älskade vän. :-)
då kan de bli att man åker till högtids kläder för att lika efter en mycket fin tärn klänning till mig och så måste jag titta om min favorit peak performens jacka och tröjan är med på rean. då kan,de kanske bli ett köp där. :-) hur kan bli så såld på plagg??:-)
tur man inte jobbar där,jo va mycket jag skulle hänga undan till mig. :-)

<3

ikväll el under dagen ha ja umgås med dom bästa. Emelie och mikael.
ikväll umgås ja med micke och vi vilade och tog de lungt med pizza,kaffe,te och massage ikväll. va relax kväll. och bästa programmet på året gick ikväll oxå... victorias secret show. :-)
vilka underkläder och vilka kroppar. avundsjuk på hur vackra dom är.

nä nu så ska jag lyssna på musik och krypa ner hos min valp som ska sova hos mig inatt. :-) fast<3

typiskt

Publicerad 2012-12-26 13:09:59 i Allmänt,

då så vaknade man upp på juldagen jätte dålig. värsta smärta i halsen och ont i kroppen. när man har tagit bort halsmandlarna så får man värre ont i början än va de som har dom kvar. så nu har man riktigt ont i halsen. fjol va ja sjuk oslo. men då hade man hög feber och hjärninflammation, låg i mörkt rum i fyra veckor.. och så blev man inlagd dagen efter nyår. så de va illa då.

och ikväll så spelar en av mina favorit dansband i arvika, blender. men man få känna av om man,klarar det. hoppas jag blir bättre. vill dansa , de va länge sen.

annars så fick ja mycket fint i julklapp av föräldrarna och min bästa vän som betyder oerhört mycket. fick smycken med tomas sabo av dom. så nu har jag ett helt sett av tomas sabo. :-) . tack,mamma och min vän. ni är allt!

nu funderar ja på att ta en promenad med fast och så få ja ringa vännen om han ska,med och bränna,lite kalorier. :-)

va rädd om er där ute.
kram

dagen innan jul

Publicerad 2012-12-23 17:44:25 i Allmänt,

denna jul har kommit som en blix från klar himmel. allt har varit stressit för morsan fyllde nu 60 år och ja skulle fixa allt inför hennes dag och hennes fest som va igår. för min del va de ingen fest, bara mycket pass. så jag kände inget. men viktigaste va att mamma blev nöjd. :-) . de va hennes vecka.
så hatade ja mig själv för jag inte hade någon present på sin dag men så är det när försäkringskassa krånglar. så hon fick dagen efter. men ändå så mår man skit av det.

under tiden festen va.igår så ringde blomsterhandel i Hagfors och sa att man har fått blommor som ska komma idag. och jag blev totalt överraskad att jag fick ja min dans kompis från linköping. så de blev.total överraskning. :-) . en mycket vacker jul bukett med rosor mm. tur man åker ut ibland å dansar så man träffar vettigt folk.

för nu vet man vilka vänner man har.. är besviken igen. fått en.besvikelse igen.av en som man trodde va en vän. de suger detta och man blir bara svagare på att lita på folk. har svårare att lita på folk. jag har iallafall inte köpt.något till henne. säger bara en sak, killar är bättre att vara vän med för de är ärlig iaf.

jag har ingen jul känsla för just nu är det tufft och bara skit.




det enda jag önskar mig är
och glädje från dom närmaste.

va rädd om er där ute och må gött.

.......

Publicerad 2012-12-22 11:17:25 i Allmänt,

jag vill bara skrika rakt ut all ilska jag har just nu för en person.. kan inte fatta.

men de är bara att vita ihop för det är morsans stora dag. ikväll blir de fest för henne. hoppas på de bästa.

härligt att de snöar ute. :-) så kör försiktigt fött folk.

så vill man.tacka Regnåsen för hjälpen.igår. jätte snällt av honom. är tacksam för hans hjälp. en duktig kille

kram på er

60 år

Publicerad 2012-12-20 16:38:40 i Allmänt,

idag så är det inte en vanlig dag,.för idag så fyller min älskade mamma 60 år.
jag bakade hela dagen igår och allt blev.klart i natt vid två. och sen.ställde man kl för att fira mamma på sängen. så hon fick frukost på sängen. hon blev jätte glad.
sen åkte ja till abf någon timme på kurs. och det sög.

när jag kom hem så hade hon fått buketten som jag hade beställt och den blev perfekt ,.blev.precis.som ja ville ha den. :-)

nu blir de att fixa sig för nu ska vi åka och äta mat med henne. ska bjuda på mat. :-) .

sen ikväll blir de vin och sen så blir de att se på jul med ernst och criminal minds. :-) .
i morgon blir de karlstad. så varje dag är något nu. känner mig stressad som in i helvete. andra julen man mår inte bra.. inte före eller efter. de känns hopplöst när de.gäller detta.. varje dag tänker man.. måste klara dagen... .måste fixa de ... måste måste. och under tiden så kommer det ju hinder.

kram

Bra helg :)

Publicerad 2012-12-17 16:26:31 i Allmänt,

Draghundskurs / Karlskoga
 
Har jag varit på under helgen , lördag. När jag såg annonsen på klubben som jag är med i, MBHK. Då tänkte jag ... detta måste jag anmäla mig till. Jag är så intresserad av draghundar. :) Blir totalt såld när jag ser det och pratar om det :) . Lärare till denna kurs var Lennart och han är dommare på dom stora draghundstävlingarna så han visste vad han pratade om och de va otroligt intressant .. Men samtidigt så va de snöstorm,klass 1 varning... de va inte lätt att köra, de va jobbigt.. tur man hade riktigt bil :), störst går först :).
 
Men vädret gjorde så att man blev ännu mer sugen på att börja att köra hundarna nu ute i skogen.. Så när allt har lungt ner sig så ska jag ta en tur i skogen,en hel dag med hundarna och köra med dom. Men de få nog bli med skidor el pulka :). Längtar!
Så funderar man på att åka på den stora tävlingen och vara funktionär och räkna in dom och släppa ut dom på spåret. Där jobbar man hela dagarna & nätter. Man är vaken hela nätter.. man får boende och mat. Och bra betalt .. De skriker efter folk under tävlingen, tävlingen är 1 vecka och de kör 30 mil med hundarna.
 
På tal om draghundar så är jag faktiskt fortfarande sugen på hunden Alaska Malmut, starkaste draghund är det. Dom har otrolig styrka inom drag och de kan springa hur många mil som helst. Jag tappade suget på den rasen ett tag men efter kursen så kom suget tillbaka.. Men då kommer detta ,nästa hund? schäfer,golden retriver eller Alaska Malmut??? ja jag vet att man ska fundera va man vill göra, om man gillar otroligt möe drag & lydnad då? man måste ha lydnaden på hunden om han ska tävla i drag.. så vet jag att folk skrämmer upp varandra när det gäller schäfer och rottis att de hugger men så är det inte,de är ju inte hundens fel det är ju ägaren. . Så de gäller mig när de gäller alaska malmut hur mycket jag orkar inom träning & motion. För dom kräver mycket de men schäfer är ju lika så jag tycker att man borde klara av en stor och vacker Alaska Malmut, :)?!
Alaska Malmut ;)
 
Det skullle vara en STOR utmaning för mig detta . Man vet att de finns en kennel i Dalarna som säljer vackra alaska malmut som går otroligt bra i spåret , utställning och lydnad .
 
Sen när man va klar på kursen så åkte man hem till min älskade vän för han bjöd mig på mat och kaffe. De va så gött, han är skit duktig på mat & jag kommer gärna fler gånger på mat. Jag tror ja ska försöka att få den "näsa" som luktar till sig när det är dags för mat. :) hihi. Så ja va där tills 10 på kvällen sen åkte man hem och la sig, va rätt trött efter denna dag. Men de va värd varenda öre och snöstormen. :) .
 
<3
 
Nä snart är det träning igen & idag så är det nytt pass på Body Attack:) det ska bli riktigt spännande och roligt. Även Step har nytt pass i morgon, Body Step 90, otroligt spännande, så i morgon kommer jag att få träningsverk från Attacken idag. :) så de kommer nog kännas i morgon och på steppen att musklarna är tyngre :)
Nu så ska ja sätta på mig träningskläderna för att åka på Attack .
 

LUCIA 2012

Publicerad 2012-12-13 17:46:37 i Allmänt,

Jag vill önska alla en trevlig Lucia & va rädd om er ikväll & helgen .. som sagt va alltid va rädd om er.
 
I morse så blev jag väckt av dom här underbara hundarna.. mina älsklingar:) <3 De kom och så va TV på när sveriges lucia sjöng. Så kom dom med en stor röd rosett runt halsen ... de va min vackra luciatåg :). Man får inte klaga, de kunde inte bli bättre lucia. :)
 
Så tog ja en sväng till Ekshärad idag för att fixa lite inför mammas 60 års fest som blir nästa helg men hon fyller redan på torsdan den 20. :). Jag vill göra så stort så att hon aldrig kommer att glömma det. Vill att de ska vara speciellt detta. Hon är värd det. Det vi har gått igenom & gör fortfarande så är hon värd allt.
 
Puss & Kram

Nyhetsmorgon , 12-12-12

Publicerad 2012-12-12 17:30:08 i Allmänt,

 
 
Johan
 
 
Idag så ställde jag klockan för att inte missa Johan på nyhetsmorgon. Idag är det ju speciell dag , det är ju 12-12-12, kärlekens dag. :) Så idag är det en dag som är kära & som vill gifta sig.. så det är eran dag. Om jag hade en pojkvän nu så skulle jag vilja förlova mig nu:). Man är riktig sugen på att hitta den rätte nu. Men just nu känns de fel att ha ett. Hoppas det lugnar sig någon vacker dag.
 
Men Johan , han är helt otrolig på blommor ,, allt som handlar om blommor & färg så äger han det. Ja skulle vilja att han gjorde min brudbukett när den dagen är kommen. Jag har varit på 2 föreläsningar på honom och nästa år blir de väl tredje för han kommer att vara på Bröllopsmässan i göteborg.:) Ser jag otroligt fram emot.
Men de är inte alls något konstigt att han vann SM i binderier.. Sveriges bästa,härligt att ha ett papper på att man är sveriges bästa florist.
 
Funderar även på att åka till hans butik nästa gång jag ska ner till Stockholm.. är så sugen på att se han helhet. Har bara sett skyltfönster nu till jul och vilket jävla fint skyltfönster.:) sådan skulle man ha i Hagfors , då skulle man slå hela hagfors:).
 
Jag följer mycket Johan och han har lärt mig otroligt mycket genom att llyssna på honom & hur han gör & hur han tänker.
 
Ja skulle ville ha en praktik plats hos honom, de skulle vara värt att bo i s-holm i 4 veck för att stå brevid & lära sig mera inom floristyrket.
 
Ha de så bra alla nykära människor & alla som har sin livs kärlek vid sig :). <3
 
Puss <3

Tittar på resor

Publicerad 2012-12-11 17:46:32 i Allmänt,

Sommaren 2013
 
 
Det är iaf bestämt det blir verkligen vackra Cypern vi ska till :). Jag älskar Cypern & jag har varit där 2 gånger & man blir aldrig nöjd på Cypern . :) Men de gångarna har man varit där 1 vecka och de går för fort de . Jag vill upptäcka cypern mera så nu blir de 2 underbara veckor som man ska vara där. Med min vän & de kommer bli så kul och jag hoppas på detta hotell för ja vill bara njuta & bli ompysslad av befolkningen,frukost,lunch ,middag o gratis drinkar. :) De kan inte bli bättre & de blir även billigar om man räknar ut om man ska ta halv-hel . Men de räcker väl halv när de gäller cypern. :) . När de e semester så är det oxå :).
Sunrise Pearl Resort hade invigning när vi va där förra sommaren 12. De va riktigt fint och de låg vid centrum men ändå långt ifrån. Det ligger precis vid havet. 0 m från stranden. mmmm härligt :) Perfekt!
 
Men ändå så kommer jag sakna min4 benta vänner Nemo & Cash. Det är djur men de är otroligt jobbigt att åka från dom under en helg bara. De är ju familjemedlem. Få passa på skämma bort dom under jul och ända fram tills jag åker så slipper man ha dåligt samvete. Jag älskar er <3
 
Nä nu så ska jag snart äta lite lätt och sen blir de att ta på sig träningskläderna för idag så ska vi mjuka upp våran träningsverk ifrån igår på Body attacken så ikväll blir mitt favorit pass , Body Step ! .
 
Ha en trevlig kväll alla glada å pass på å njut av livet för man vet aldrig när de är sista dagen . <3
 
KÄRLEK <3
Nemo & Cash
Vad vore dagarna utan er ??
 

ny vecka nya utmaningar

Publicerad 2012-12-10 23:27:25 i Allmänt,

Ja då är det måndag igen.jag tycker det är bara måndag o söndag. men de är bara skönt att de går fort när det är värsta tiden för mig. ju fortare ju snabbare kommer ljuset igen. :-) . Man har ju något att se fram emot i feb. längtar !!!

Idag så har vi varit ute i skogen med hundarna o jag små testade valpen lite.. vart han står som valp och valp träningen. de verkar verkligen vara något att jobba med o att man har en stor hund med otroligt stark motor.;-) Me like!!! <3 och de känns så otroligt skönt att ha så nära kontakt med Kenneln oxå. man vill inte gå igenom de man ha gjort. en mardröm som en hund ägare kan åka ut för o de fick jag uppleva. något som kommer att sitta så länge man lever.
<3 Rex <3

På tal om träning så åkte jag o natalie på attack ikväll o de va riktigt bra pass. roligt pass. men de va Ann Sofie som hade de o hon är jätte bra instruktör. men vi kände o även Ann Sofie att vi har ätit godsaker under helgen. kändes extra idag för oss:-). I morgon så har jag o natalie body Step:-) längtar . de är mittvfavorit pass. utmaning totalt för sin kropp o jag gillar utmaningar när de gäller min kropp. och så fick man reda på att det är långpass på onsdag o då hade man skrivit upp sig på spinning . och då är det spinning i 2 Tim o 30 min. då hälsar jag träningsverken välkommen:-) . Totala träningstimmar denna veckan kommer det att vara 10 Tim på en vecka.

i morgon så ska ja till det värsta ställe. arbetsförmedlingen. de suger!! Speciellt han som jag har.

nä nu så ska ja kika vilka blommor ja ska beställa till min bordsduktig till morsan 60 års fest.:-)

Puss o kram

andra advent

Publicerad 2012-12-10 00:00:33 i Allmänt,

Idag så fyller min älskade vän år. Så ikväll åkte jag o Micke på kalas för vi både blev bjuden.de va jätte trevligt.. va de vanliga gänget där. men ikväll så är man på mindre humör. är kyligt idag.

just nu vet man inget när de gäller känslor,fölk,m.m. de är stressigt o de ha varit de ett tag men ja har ej brytt om de men nu känner man av de riktigt mycket . gått så långt att man inte vet inget om hur de kommer att bli o vilken stig man ska ta. allt är viktigt men vilket ska ja ta först.
De blinkar röd ljus nu enligt min kropp .. han skriker men ingen ser det. eller märker av det.
men de e väl bara bita ihop...

Kram
vilken stig??

Mitt hem i drömmarna :)

Publicerad 2012-12-07 22:14:17 i Allmänt,

 
 
 
Va inne på finn.no och kikade på boende, hus till salu. Och då hittade jag detta vackra hus som ligger i fjällen i Norge.. de va otroligt dyrt men man får väl drömma:), att drömma är gratis.
Det är stor timmerstuga som ligger högt på fjället i Norge som kostar 3000000 kr. . Man skulle ha pengar ibland. Om man hade de så skulle jag ringa i morgon direkt jag vaknade. :)
 
Men min dröm är om man skulle vinna pengar så skulle jag beställa & bygga stor timmerstuga på en tomt som vi äger som ligger vid sjön på en backe så man har sjöutsikt vilket håll man tittar åt. Och inredningen skulle vara nästan precis som detta. Högt i taken och bara ljusa inredningar. stora fönster..
 
Sen skulle jag fixa en hundstuga oxå till mina två underbara hundar. Ett hundstall :) . Med värme,sängar , dusch , fön och radio så att mn kan lyssna på bra musik så länge man håller på å fixar till dom inför utställningar :) .
Man har fina drömmar och gratis drömmar. :)
 
Man får hoppas att min dröm kan gå i uppfyllelse..
/
Annars ikväll så har jag & min vän varit på Body attack pass & de gick jätte bra och man könner att man kommer att känna att man lever o att man har ben .
Nästa vecka har jag pass .. måndag,tisdag,onsdag , fredag och söndag..
attack,step,spinning,attack och söndag e de dubbelpass/spinning&Balance :)
Ska man träna så ska man:). Slipper man även ha dåligt samvete till jul och nyår oxå:). + Att man fixar till Bech 2013/ Cypern / Fig Three Bay :). Blir en resa igen bestämde vi för oss idag. Cypern here we come :)
 
Nä nu så ska ja gå ut med valpen & sen ska man sevem som vinner på X factor. Jag hoppas på Benny :).
 
Puss & Kram
 
 

Onsdag 5 / 12 - 12

Publicerad 2012-12-05 22:48:19 i Allmänt,

Regnåsen   Cash<3
Jenni <3 
 
Här har jag lagt ut bilder på några av mina vänner & Regnåsen som jag är tacksam för att han hjälper mig med bilen när jag har problem med den.
Veckans låt <3
http://youtu.be/f8yNDz9SuG8
 
Idag så har det varit fullt upp , varit en dag som man har varit igång hela tiden men som tur var så har det varit roliga saker som man ha gjort.. 
 
Det började att jag tog en fika med min älskade vän Micke . B . sen så skulle jag på bilprovning kl 14  & där var  jag & grabbarna :), de är nog inte så van att de kommer en kvinna där:) .. haha.
Och jag gick inte igenom heller:( , bränselfilter läckte & de var ja tvungen att byta så fort som möjligt för de hade rostit sönder:( . Och då tänkte ja , då måste jag nästan höra med Regnåsen om han kan hjälpa mig att fixa de & de kunde han & då kände jag en lättnad för han är jätte duktig på bilar och de går snabbt oxå. Det händer något när han gör det & han är även jätte noga på det han gör.  Så jag är glad att man har riktigt "BRA" kontakter ibland när de gäller saker som man sj är dålig på. :)
Så jag åkte & beställde åt honom så han kan åka och hämta de & börja arbetet.
 
Sen efter de så åkte jag till Kaffestugan & fikade igen men då var det med stumpan Jenni :) <3 En go tjej, & de märks att hon inte är från Hagförs :) .. De märks så väl när folk är utanför Hagfors.
Men ändå så lärde man känna en tjej som inte va här ifrån & de visade sig att man kunde tro att hon va född i Hagfors.
Säger bara en sak ... Jag OGILLAR skitpratar!!! de som tror de vet, men det gör dom inte. Men varje dag  man vaknar så har man ett leende på läpparn för att man inte är som dom :).
SMILE ! :)
 
Man vet iaf vilka vänner man har, dom är helt enkelt BÄST! heller få än för många falska..
 
 
Nu ikväll så har jag varit på möte på BHK , munkfors. De va möte + föreläsning om vargar och deras flock & hur man ska göra om man har varg vid huset el om vi möter dom under en promenad med hundarna. Och de va väldigt intressant tycker jag, bra att veta & kunna förmedla när de blir min tid att lära ut till andra hundägare. Kanon. Gillar  att lära mig nya saker.. man blir bara starkare. :)
 
Nä nu så ska ja bara lyssna på god musik och bara njuta.
 
Ha de gött alla där ute & va rädd om er !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinter kyla <3

Publicerad 2012-12-04 16:17:33 i Allmänt,

Ja idag när vi vaknade så var det 24 grader kallt ute med strålande sol som sken och värmde oss. Det är så vackra dagar så man njuter till max nu .  :) .
 
Klar blå himmel med strålande sol och mina vänner & mina fyrfotad vänner, då är dagen räddad. Det är nog det viktigaste som jag vet just nu.
Men jag är iaf 100% att hundar dom finns dag & natt och dom sviker aldrig. De går i eld för ägaren. 
 
När jag hade ätit frukost så fick jag för mig att ta med hundarna ut för att gå lite och träna valpen:). Valpen Cash är riktig snabb lärd och de går fort momenten & de är ju super bra de , för man ska ju ut på tävlingarna med honom & även hundutställning :) .
Man funderar på Räddningshund med Cash?!  han är valp ,10 veck & man ser att han letar / söker bra i mark & luften & de är ju super bra de, speciellt när de gäller den delen, sök,spår.
 
Just nu sover alla hundar i soffan på en stot pläd &myser för fullt. De blev trötta efter dagens träning + den kylan som är nu. <3
 
Ikväll blir de träning för mig oxå, ska till gymmet med en vän. Vi ska på body step & de e skit skoj. Är på step alla tisdagar :). Bra träning de. Och man mår såå bra efteråt och man blir fint trött:).
 
Nä nu så ska ja äta något & sen ta på mig träningskläderna o man ser redan att de kommer att bli snö i natt,imorgon och torsdag. De varnar 2 dm både dagarna.
 
GÖÖÖTTTTTT:)
 
Xoxo
 
 
 

Bröllopsfixare

Publicerad 2012-12-03 23:38:00 i Allmänt,

Åh idag så har jag fått ett mejl av utbildningen jag gick för 4 månader sen. Gick Bröllopsakademin i S-holm &de var en dröm och nu bara väntar jag på att man ska får ett brudpar att jobba med :).

Utbildningen var värd vaenda öre kan ja säga er. :)

Puss & Kram

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela