mariaveronika.blogg.se

:)

Publicerad 2013-02-27 22:56:09 i Allmänt,

Vilket roligt mejl man har fått nu ikväll av en kennel från Åmål som är jätte stor kennel och som går jätte bra på hundutställningarna . Ja ha alltid viljat ha en golden retriver som går bra i ringarna så jag kan vinna över den ja vill vinna över. De skulle göra mycket för mig :) .
Jag älskar att ställa ut ..
roligt om man köpte denna här då kan ja ställa ut på hundutställning och Cash Lydnad / räddningshund :) och utställing om han skulle gå bra . Va roligt och va roligt att få stora fina priser. Nice.!!
Fint liv , hundträning/tävling och jobb !!! fint liv. Vill ha de livet..
 
 
<3
 
Nu så har man betalt räkningar och kenneljackan så nästa veckan så kommer jackan :) .
 
så ser jackan ut ( bakifrån). SKIT SNYGG!!
<3
 

aj aj

Publicerad 2013-02-26 22:14:28 i Allmänt,

säger bara träningsverk . se
idag så körde vi tabata 45 min och sen vila 1 tim och sen hade jag step 1 tim . mina ben va totalt slut på tredje låten. vilken smärta och vilken mjölk syra.
jag känner iaf att rumpan ha fått rejäl omgång. men de e ju bra för ja e.ute efter att få bättre och finare rumpa.
så ja hoppas på resultat.
men ja vet att i morgon så får hundarna dra upp mig ur sängen. . :-)
men ja såg att ja orkade mera än dom som går dieten och träning med pt. så ja känner mig stolt faktiskt.
mtc pt sa bra jobbat veronica! under tiden ja jobbade och slet. :-) så jag är stolt över mig sj ändå de va smärtsam träning idag.
jag fundera än om ja ska på vive med tjejerna men ja få se hur ja är i morgon och hur min kropp är.
jag ska iaf tvätta bilen i morgon hos min vän så den.blir ren innan den ska på verkstad.

jag fick ett sms av en vän idag och han hade jobbig stund för ett tag sen och nu ikväll så skickade han mig ett sms och tackade att jag fick honom på bättre tankar om sig sj och allt annat. så han va otroligt tacksam att ja fanns då och fick honom på bättre tankar . jag gav honom bra svar och de ja sa ligger de mycket i. så han är så tacksam skrev han..
är sj glad över att hjälpa andra må bra. :-)

kram på er.
nu ska ja spola varm vatten på musklerna igen och så ska ja stretcha igen för säkerheten. :-)

en dag ute på sjön med hundarna & vännen med konstig känsla

Publicerad 2013-02-25 23:59:13 i Allmänt,

 
Ja har varit ute idag i solen och de är en härlig känsla att känna värmen och känna ljuset igen . Det har verkligen varit molnligt hela tiden , de har verkligen inte varit fina dagar under året 2012 och inte början på de nya året 2013 . Man är inte van sol ljuset , man känner sig som en varulv som inte tål sollljus och känner sig mer hemma i mörkret och månljuset .
Helt otroligt !
När de ha varit fin dag , finare kan de inte va så mådde man skit insidan , arg , lättretad , många konstiga tankar , minnen . De va inte alls någon bra dag om man ska känna från insidan .
Idag kände jag att jag tyckte de va jobbigt att vara med personer som va så uppåt / glada . Jag drog mig undan mina träningskompisar och man tyckte att här passar jag inte in , de va konstigt att man ska göra dubbelpass när de är ett tuff pass som man ska vara på först innan man har 1 tim vila innan nästa pass . Men jag tycker inte de inte när de är 1 tim vila efter. Man orkar koppla av och känna av de om man fixar de , hade iaf min step instruktör vid min sida iaf , man kan köra låg på passet och så har man 1 tim oxå . Så hon tyckte de va inge fel för när de är i s- holm för att lära sig det nya så tränar dom 6 tim i streck , ingen vila . Och då kan man säga att de är tufft sa hon . Man får något ut av de och de blir resultat . Bara bita ihop och känna av sin egen kropp . Och de får man göra och de är spännande tycker jag och en utmaning för mig och för min kropp . Så man hade Barbro vid sin sida att ja ska göra 2 hårda pass nära i morgon . Tabata & Step !
Men de är iaf stänga öronen för dom som inte vågar att utmana sig själv och lära känna sin kropp och sin inre styrka som man får mer och mer av . Underbart !  För de som har betalt 1000 kr för att få resultat på 10 veck de skulle göra som ja ska göra egentligen i morgon , 45 min ren styrketräning och 1 tim step = kondiation . Då har kroppen fåt sig genomkörare .
Man kan undra varför ja drar bort mig sj från glad och öppna människor?? för idag gjorde jag verkligen de för man kände de . Instruktörerna och tjejerna och killen ville ja inte vara närhet för jag sj kände mig ej pos och glad för att va med dom . Allt ja ha bitit ifrån kommer väl nu , kroppen säger väl ifrån . Har bitit ihop mycket och samtidigt umgås med pos personer och då tror ja att kroppen blir förvirrad , kanske , ja ha kanske fel , inte vet jag. Men de är något som ja tror att de är .
Personer som är jämt goda,glada , alltid på humör , bra kontakter med alla , (speciellt dom som är riktig bra personer och som ser bra ut m.m ) de har ja svårt att vara med speciellt när man är sj just nu sårad,ledsen,orolig,stressad ,kluven m.m  . Då gömmer man nästan sig , man vill vara själv men samtidigt vara med dom närmaste . Man ska ju va med dom men ja just svårt att vara de för de går ju ut över dom närmaste att ja mår som ja gör nu .
t.om hundarna ser att lill matte mår dåligt .
 
Ikväll så lyser månen igen och tom stjärnorna lyser upp :) . Det är så vackert ute nu ikväll , man kan stå ut mitt på gräsmattan och bara stirra upp och hoppas på att brorsan har de bra och att han har det bra med Rex ute på guldängarna & skogar . Just nu önskar jag man kunde ringa dig och bara få höra din röst och bara prata ut mig . Men speciellt höra din röst och hur du säger till mig att " Allt kommer att ordna sig "
För de sa du till mig sist vi pratade med varandra och du kramade om mig så länge du sa de och så länge Lasse Stefanz spelade Min Ängel i Arvikaparken . "Jag lova syster yster att allt kommer att ordna sig , de vet jag "
Idag tor jag de va en mening just den kvällen/natten att de va sista gången och att du sa de som kommer att hända för mig . Jag skulle kunna göra va som helst att offra något för att bara umgås med dig en hel dag eller om ja va tvungen att gå flera mil för att träffa dig så skulle ja göra de . Ingen tveka , skulle offra mycket för de.
 
Igår kväll letade jag efter ett koppel till Cash för hans valp halsband är för litet och då hang de ett halsband vid hundställe som vi har koppel och halsband . Då såg jag halsbandet jag köpte till Rex , och på de halsbandet så var lappen kvar på de det stog hans namn ,född nr ,mitt namn och telefon nr och att de stog AVLIVEN!!
felet är att ja vet att ja la undan hans halsband och koppel för jag orkade inte se det , så någon har hängt upp det och ha inte tagit bort lappen ... känns som de är på flit..
De gjorde så ont så jag tappade hela sammanfattningen när jag tränade Cash. Jag fixade inte de,fick sluta med de . De förstörde totalt . Kände lukten av honom på halsbandet .. Fan va saknar honom, de lyser nu ett ljus honom , gick och tände ett ljus honom och nu så hoppas jag att han är med brorsan och leker i skogen med honom.
REX<3
 

STOLT

Publicerad 2013-02-24 17:29:00 i Allmänt,

Är bara så stolt  över min kusse !
Idag så fick ja ett sms  av kusse att de spelade match närheten & då tvekade jag inte att åka och titta på honom. Har varit och kikat på hans matcher nu i 8 år när han är i närheten bara .
Idag så spelade han match med halv läkt av bruten näsben , krossad tumme :) , helt otroligt  så starkt av honom.
De vann med med 5-12 !! ;) bra kämpat ROSA :) <3
Om 2 veck så ska ja igen se dom men då blir de karlstad för då blir de match . Hårda mot dom Hårda !! :) Då kan de hända va som helst .
När 4 st får hjärnskakning efter en match då är dom hårda mot varandra . Gillar hårda tag :) haha. In i väggen och sen göra mål då är det match :) .
Så idag så skippade jag å vara ute i solen när alla andra va de . Åkte å kikade på kusse ist . :)
Men imorgon så skulle de bli fint igen så då blir de att gå ut på isen och grilla korv med hundarna och sola sig , se om man får färg på sig :) . <3
 
 
Förut så hade jag gett en komentar till kenneln som vi köpte Cash av & då hade ja skrivit att ja vill ha en valp till av dom för de väntar valpar nu i mars/april . Och då så undrar dom om ja kunde bli fodervärd en av deras hundar för de tycker att jag är så duktig och aktiv med mina hundar så de vill jätte gärna skicka mig en foderhund till mig . De ville att jag ska fundera på de?!
Så nu få man tänka och se hur de blir med jobb å så .
Roligt att höra oxå att en så stor kennel tycker att jag är jätte duktig. :)
 
<3
 
Nu ikväll så har jag & morsan tränat lite inför alla hundutställningarna som vi har bokat oss på . Det är svårt att få honom så här ,många min tills de blir så bra , man får kämpa :) . Men de är ju schäfer så klart :) .
Men de blir iaf bättre och bättre , och de är så kul att se framstegen på honom. Jag ser otroligt fram emot första hundutställning med honom och de blir Molkom först:) .
 
<3
 
Ska bara säga att de är otroligt vacker kväll idag .
Jag älskar månen & månljuset . Det är så vackert. Testade min kamera och jag blev skit nöjd med mån kortet :) .
Trevlig kväll på er !!!
 
Puss&Kram
 
 

21/2-2013

Publicerad 2013-02-21 19:14:18 i Allmänt,

Idag så har jag varit ute med mina bästa vänner , alltså Nemo & Cash . När ja kom hem i morse så lyste solen upp vid en klar blå himmel . Solen värmde så gött mot ansikte . Jag tog hundarna & gick ner till sjön för att gå på isen & de va en otrolig härlig känsla . De va bara vi som va ute på isen !! hundarna sprang fritt , de va lyckliga för de va en frid för dom att springa lös . . Jag kände sj att hur våren är smått på väg & att de är på väg till ljusare tider , sol & värme .
 
Under promenaden tänkte man även på hur folk kan vara ibland & hur blinda de kan vara , varför kan ingen se hur en person kan må så dåligt så att personen håller tårarna emot sig hela tiden , att personen biter ihop !!!  jag som ser allt , ser det . Man kan inte göra heller att säga att gör något åt de för de blir bättre så för dig .
Idag kom jag på min känsla som man har haft otroligt länge , en känsla att man inte kan eller vågar att lämna stället ..
det är för att man vill inte lämna en människa som de är så svart för ,som biter ihop varje dag , mår skit varje dag , som sörjer , en som har tappat all kämpeglöd & glädje . Ser en person som är tom & har världens ångest i ögonen så att det skriker .
Jag är så otroligt rädd för att tappa henne & förlora henne , vissa säger att jag inte kommer att göra de men de känner henne inte så väl , ni umgås inte med henne varje dag . . Jag känner nu hur man tappar henne .. hon faller nu !
Speciellt idag såg man verkligen hur illa de va , hon va gråtfärdig innan hon stängde igen dörren , hennes dystra röst , hennes sorgsna ögon .
 
Så hur kan man lämna henne för ett fast jobb som är 70 mil härifrån ????
vågar man de ??
Är så orolig & rädd . Om man kunde så skulle ja ge dig en resa så du kunde sticka iväg från allt . Tror de skulle göra mycket .
Jag skulle ta detta jobb för att kunde hjälpa dig ,( skämma bort dig lite) , ge dig de du förtjärnar . Weeckend resor , hjälpa dig mer när de gäller runtomkring m.m .
De är nog det första hand som jag tänker när de gäller jobb;
- hjälpa henne
- betala mina CSN skulder
- skämma bort henne
- skämma bort mina hundar
- göra de jag tycker är otroligt kul
- skaffa mig eget
 
</3
 
 
I tisdas så insåg jag av min favorit instruktör när hon undrade hur ja skulle göra med Cash när de gäller räddningshund om jag skulle jobba borta ?? då insåg jag att jag vill otroligt mycket med mitt liv , men de stoppar mig att göra de för jag är för orolig att lämna de jag har just nu , speciellt när de gäller henne . De är mycket när de gäller henne och även hundarna oxå .
Jag vet att de ska inte vara så att de är något som ska stoppa mig , för de ska ju vara så att om man vill något jätte mycket så ska man köra gärnet..  men från mitt håll så går det inte , man skulle åka med ett dåligt samvete , orolig känsla  , rädsla , ångest . Jag skulle åka och göra dåligt jobb eller uppgift för att tankarna är på ett annat ställe .
Kan säga att de har varit bra men de är väldigt , väldigt länge sen de .. 9 år sen . Under 9 åren så har de inte varit så bra men de ha varit upp & ner men nu så är det neråt hela tiden , jag tappar nu & allt faller nu och jag vet inte hur ja ska göra för att få de gå uppåt igen ? brukar prata med vännen min men ja får inget av honom , att gör så !!!
Jag köpte fin julklapp men de räckte inte , enligt mig .
 
</3
 
Detta vill göra ;
 
- Få fast jobb ( de jag är utbildad i )
- Jobba i Norge
-  träna Cash så att jag kan tävla med honom i Lydnaden , Apellen & Utställning
- Gå räddningshundsutb med Cash , få honom som Räddningshund .
- Träna Nemo med de han är bäst i , spår / Apelle
 
Detta leende är jag nöjd med !
Är de ett ärligt eller falskt leende ?!
bakom detta leende är det otroligt sårbart med ett blödande hjärta .
 
/ Orolig tjej
 

Butiken , Blomsterpaviljongen , Bergen / Norge ???

Publicerad 2013-02-20 22:34:25 i Allmänt,

Här lägger jag ut bilder från butiken , rätt så snygg butik faktiskt . :)
 
Precis här har jag fått fast jobb !!!
Får ta mitt eget beslut för man har just ingen som hjälper mig att lista ut eller tänka hur jag ska göra?! önskade man hade DU som ett stöd . Men min vän har jag iaf, de är tur det! men man vet ju hur han tycker oxå .
70 mil dit !!!
Fast tjänst!
169 / timmen ,Norska .
 
Varför kan man inte få jobb som är nämre??
varför vill alla ha mig som är flera mil för ??
 
XoXo

Vacker dag med strålande sol

Publicerad 2013-02-20 15:04:00 i Allmänt,

 
I morse så vakande jag med ett missad samtal , de hade ringt 8 i morse och jag hade ljudlös på så man hörde inte de .  De va skyddat nr så man kunde inte ringa  , men jag hade en liten känsla att det kunde vara något arbete som man har sökt som har ringt mig & de hade jag nog rätt i oxå .
 
För precis nu för 30 min sen så fick jag ett mejl av Blomsterpaviljongen i Bergen att de undarade när jag kan börja jobba , om jag hade någon problem med hälsa ?, om man kunde jobba jul ? , alla åker hem då sa dom så då undrade de om man kunde flyga upp och jobba , när jag vill ha semester ? , ( och de är ju när ja ska till Cypern i 2 veck som jag vill ha semester & när jag ska på min bästa vän bröllop annars så ha jag inga promblem att jobba .
det är otroligt fin lön där , timlön är 160 / tim i norska .
 
Så man kan nog säga att man har fått jobb i Norge / Bergen .
 
Har varit på deras sida och de hänger otroligt med det senaste i blommor för d är mycket i Holland & köper hem blommor och växter och lökar . Deras hemsida är väldigt fin & fresch . Men de är ju Interflora :) !!
 
<3
 
Så nu är de många tankar som snurrar ännu mer hos mig när man fick ett jobb i Norge & då tänker man , hundarna & mitt mål med Cash , borde man lägga undan mitt mål som räddningshund nu da??? man måste ju börja med de om man ska nå de målet .
Kommer de klara sig utan mig under månaderna ?
kommer de att få den träningen som de måste få och motionen???
kommer jag nå mitt mål med honom inom räddningshund? , lydnad? appell ? spår ?
Kommer jag orka att vara borta ifrån dom ?
 
Men man kan ju fråga om ja kan ta med dom , en  av dom iaf om ja är tvungen att stanna en lång tid .. vill så mycket vara i deras närhet , jag klarar mig inte utan dom !!! jag är inget när jag inte har dom .
 
 
Vad gör jag ?
måste nästan höra med dom hur mitt schema ser ut ? tider? boende ? och om man kan ta med mina 4 fotad vänner? då är det ingen problem om ja kan de för då har jag med mig mitt liv .
För som de är just nu så vill jag inte lämna dom för detta jobb , då är man i norge och är orolig för mina hundar. Är otroligt osäkert just nu . De får allt av mig !! de de får av mig om dagarna är tack vare mig .
Man har 2 starka hundar som behöver otroligt mycket & begär mycket , speciellt Cash !
 
Så idag har jag verkligen något att tänka på !!!!!
 
<3
 
Fin dag idag iaf , strålande sol på klar blå himmel :) Underbart ! lite ljust är det åt en :) . man är inte van den här solen för de va llänge sen den lyste. Man känner sig som en vampyr .
 
<3
 
ikväll blir de Body Vive med Helena & Sara Lindqvist .
 
Puss & Kram
 
 

klänningar till cypern

Publicerad 2013-02-19 22:56:58 i Allmänt,

Nu har man varit inne på Nelly igen och kikat på klänningar.
Men nu så har jag verkligen sett en klänning som jag vill verkligen vill ha och som skulle passa in så bra när vi ska till Cypern ..
Vill verkligen ha den !!!
Bild!
 
Snygg va ???;)
 
<3
 
Ikväll på steppen så gjorde jag något som ja ha aldrig gjort , stått längst fram. Kändes konstigt men rätt så bra ändå . :) Nervös va ja faktiskt för man tycker att alla tittar på en . :)
 
<3
 
Ikväll ha ja sökt jobb i RHODOS oxå som servertris på Greklands största Beatch party , man får jobba sen får man dansa tills solen går upp igen så får man bo på lyxhotell och där får man allt .. :) Behöver inte tänka på mat el något alls. Bara jobba ,sola ,bada och ha sköj. Skulle vara en upplevelse . Ja ha iaf sökt de och man får hoppas. Lägger ut bilder där man kommer att hålla hus i 3 mån i RHODOS :)
Får jobba på båten även och ha under vardagen tillsammans med dom andra :)
Hotellet som vi kommer att bo på i 3 mån  :) Mitt i RHODOS , soliga staden :)
Jobbet <3
Rummet :)
 
Så nu får man hoppas :)
 
xoxo

Längtar

Publicerad 2013-02-19 16:33:37 i Allmänt,

Vill bara säga att jag längtar tills planet till Cypern ska stiga och ta oss dit till dom vackra stränderna & den goda maten i 2 underbara veckor. 3 månader kvar , just nu känns de drygt dit men de kommer väl att gå rätt så fort hoppas jag :) .
De kommer bli helt underbart , det kommer inte bli bättre .
 
Juni 2013 / Cypern - Here we come <3
 
Min favorit drink från Cypern <3
Dag / där vi ska bo i 2 veck :)
 
<3
 
Ikväll så blir de BODY STEP med dom bästa <3 och med dom bästa instruktörrna :)
Beach 2013 here we come .. Känner att de kommer att bli Beach 2013 för mig , börjar att se sj att kroppen blir fastare & starkare :) .
Så om man fortsätter som man gör tills 20 juni så kommer jag nå mitt mål :) . Man få nog vänta ett tag till för att köpa ny bikini , få vänta tills maj iaf . De händer mycket nu med min kropp . :)
 
 
<3 '
 
Ursäkta gott folk men jag förstår inte dom som har just börjat att träna för beach 2013 , de går till styrkan 2-3 gånger om veck på kvällen och sen efter 1 tim träning så åker de hem och äter värsta kalorie boom och sen på helgerna sitter de framför tv och äter godis och dricka eller alkohol , hur ska de kunna nå sitt mål då? dom 3 tim de tränar dom är ju bortkastad träningstim ju när de blir helg och direkt när de ska äta kalorboom efter sitt pass.. hmm man får kanske lägga om scemat kanske ? och mat / efterrätt schemat då ? mera träning ist ?
 
För mig ser de mörkt ut att nå sitt mål om man äter så och tränar så lite , då ska man träna ännu mera eller göra nya kostschema. ?!
 
Tänker jag rätt eller fel ?
Enligt PT så får man inte dricka någon alls alkohol eller kalorieboomer om mann ska nå sitt mål nu tills sommaren 2013. fick jag bekräftat igår att så är det .
 
Då ligger jag rätt bra till med min kost & träning ,men ja måste hålla på med  styrketräning mer än vad jag gör iaf.
Annars ligger ja jätte bra . :)
Härligt att veta !!
 
Ha en trevlig kväll på er så ska jag nu fixa en fruksallad och dricka 1 liter vatten & sen blir de att åka till MTC & köra ett Step Pass
 
puss&kram
 

:-)

Publicerad 2013-02-18 23:26:00 i Allmänt,

va man håller igång.. om de inte blir resultat nu till sommaren så vet man inte va man ha gjort för fel :-) . tränar 5 gånger om veckan + att man går lång promenader med hundarna varje dag. ibland två gånger om dagen man går med dom .

idag ha ja varit på attack med tjejerna. imorgon blir de step , ons vive , fredag attack el spinning och söndag blir de spinning.
få ta de som finns :-) . men ja får nog börja ta och åka och träna bara styrketräning oslo och inte pass.. måste satsa mer på råstyrka oxå.

lördag så är de tjej kväll, underbart med bara tjejer. :-)
tjej snack,god mat och drinkar :-) . de ska bli riktig skoj,ser fram emot de :-) .

puss puss

Underbar helg

Publicerad 2013-02-17 16:01:01 i Allmänt,

Jag har haft en mycket mysig helg med mina vänner och hundarna :) .
Fredan började de med att Natalie tyckte att vi skulle hänga med henne på after work på munken , tacos buffe och musikqueeze . :) . De va mycket trevlig kväll. Tror jag har fått en fin vän där ?!
Från fredas kvällen ;) <3
 
<3
 
Sen på  lördag så var man ute med Cash & tränade lydnad med honom på brukshundsklubben i Hagfors & de gick förväntans bra , är otroligt nöjd med honom och hans motor :) . Han älskar att jobba !!! :)
Här lägger jag ut några bilder på dagen under träningen & sen på kvällen åkte vi till säffle för att dansa till kungarna igen , Lasse Stefanz . <3
Härliga bilder & så är det så kul att se efteråt hur de ser ut & man kan även vilka fel de blev eller är som man gör. Så de är otroligt bra med kort och filmklipp. Man lär sig så mycket. Men dessa bilderna säger allt , och de kunde inte bli bättre . :)
 
<3
 
Söndag idag & jag är så seg så ja vet inte va man ska ta vägen . Men min älskade vän ringde i morse och undrade om man ville ha sällskap nu när man e ensam och de ville jag . Och han kom och då tog vi på oss kläder och tog med hundarna ute i skogen för att göra dom trötta och att de fick använda huvudet för att jobba.
Så vi åkte ut i skogen och jag började med Cash , så jag tog en stor chans idag & började gömma mig men de va på höga höjder. Satt vid ett älgtorn . så man såg hela tiden hur han jobbade och hur han tänkte . Jätte spännande . Jag blev så överraskad för han markerade där nere , han gjorde ljud och tittade upp och han ville så mycket upp men då gjorde han ljud ifrån sig men de är ju bara bra de . För så är de när det gäller inom räddningen att de gör ljud och markerar att här är det något :) .
Bilder kommer när han hittade mig :)!!!
 
Nu väntar jag på att vännen ska komma igen för han åkte och handlade lite för ikväll ska vi ha mys , vi ska äta tacos och sen se på så ska de låta för ikväll är hans favorit med . Elisabeth från Elisa´s :)
 
 
;) lycklig hund & lycklig matte / PT ;) <3 Cash <3
 
<3
 
Så har jag verkligen en vän som bryr  sig till max om mig & han betyder otroligt mycket för mig . Micke <3
Han fick jag tulpan bukett , choklad & en fin nallebjörn av på Alla <3 Dag !!! <3
<3<3<3<3
 
VI ! MITT LIV  <3
 
 
Ha en fortsätt trevlig kväll :) <3
Kram

alla <3 dag

Publicerad 2013-02-14 14:08:36 i Allmänt,

hittills är den inte alls som man ha tänkt sig..

helt ensam , föräldrarna är borta , mina vänner ha sina pojkvänner och är med dom .så man är helt ensam men de är tur man har sina underbara hundar. :-)

jag hoppas ni där ute ha en underbar dag! sj hoppas ja på att den ska bli bättre men de tror ja tyvärr inte på . surt men dagen är snart över!

............


helt plötsligt slutade du ringa och skicka sms .. innan va de tusentals samtal och sms. de är nog bäst så oxå om man ska glömma allt .
men hur kunde vi gå så långt med detta?? som man sa, någon blir sårad och de blev ja !

xoxo

Onsdag

Publicerad 2013-02-13 22:38:51 i Allmänt,

Onsdag , ny dag , ny träning = att jag har även börjat med Body Vive :) med mina vänner , Sara & Helena .
Idag skulle jag & Helena fika innan träningen . Och då har hon varit till gymgrossisten & köpt 2 backar CELSIUS med 2 olika smakar. Då frågade hon om jag ville oxå ha en , prova en? ja visst varför inte :) .
Den förbränner 100 mer utöver de man förbränner på ett pass. t.ex på step förbränner man 890 och om man skua dricka detta så har man förbränt dubbla , alltså 990. Det kändes att man gjorde de och man orkade otroligt mycket . Men man blir otroligt pigg av det & mer glad än man är :) . Man va överallt och man är än pigg , man känner lätt att man kan köra lätt dubbelpass om man ha druckit detta :) . Så de va skit bra detta. Något som ja kommer att köpa !!
 
 
<3
 
Imorgon är den finaste dagen :)
Alla Hjärtans Dag <3
Det finns inte finare och mysigare dag som Alla Hjärtans Dag. :) Jag Älskar den dagen!!! men tyvär så är man singel men man gillar den dagen ändå . Det är fortfarande min bästa dag på året.
Men jag vill önska alla par en fin & romantisk dag !! hoppas ni får all Kärlek:) !!
Så vis all kärlek ni har till eran partner . :) För de skulle ja göra , gillar romantik & jag är en romantisk tjej oxå .
100% Romantik är de som gäller i morgon gött fölk :)
 
Ha en trevlig kväll , sj väntar jag nu på att The Killing ska börja & så vill jag önska alla en
TREVLIG ALLA HJÄRTANS DAG <3
 
Kramar

Underbar helg i Göteborg i kärlekens tecken <3

Publicerad 2013-02-12 14:04:22 i Allmänt,

Vilken helg det har varit , en helg att minnas och en helg som jag aldrig kommer att glömma .
Den kunde inte varit bättre .
 
Bröllops mässa , Hotellövernattning , äta god mat på en mysig italinsk restaurang & varit på olika kroger och druckit goda drinkar . Så vaäven melodifestivalen i göteborg oxå så de va fullt ös i Göteborg även.
 
Jag har iaf fått många ideer inom bröllop..:)
 
Kommer att sakna den helgen , helgen vill ja dra tiden tillbaka .
Bilderna kommer att säga allt.
<3
 
Dansarna från Let´s dance ;). De lärde oss bröllops valsen , så nu kan man grundstegen till bröloppsvalsen. :)
 
<3
 Så vackert till barnen när de ska vara näbba / tärna :). Ja skulle köpa den till min dotter om jag hade barn & skulle gifta mig. Den är såå vacker .
 
<3
 Män modellerna visar mode inför bröllopet till killarna :) . Så snygga !! :)
 
<3
 
söt klänning <3
 
<3
 
 
Min favorit bröllops klänning , ungefär så vill jag att min klänning ska vara när den dagen är kommen. ;)
 
<3
Vårens senaste bordsdekoration till brölloppet :)
Jätte fint , passar till par som gillar natur & vårens lökar :)
 
<3
 
SNYGG ;)
 
<3
 
Köpte boken , mässa pris . Mycket billigare än i affären & så köpte vi skumpa som vi smuttrade på under alla modevisningar & föreläsningar inför bröllopet :) . Va så romantiskt <3
skumpa , 2 glas 120 kr
 
 
<3
 
 
<3 Min bästa vän
 
xoxo
 
 

Tärnklänningen

Publicerad 2013-02-08 17:46:03 i Allmänt,

 
Denna vackra klänningen kommer jag beställa på Nelly för jag blev totalt såld på. Jag gillar formen på klänningen &
speciellt färgen :) . Jag ÄLSKAR blått !!!!! ;) . Den blir även perfekt när man ska till Cypern till sommaren . Snyggt när man blir brun och ha denna vackra blå på sig :) .. Gött Mos :)
 
 
 
Så ringe vännen min från Ljusdal & hon hade bestämt sig att vi tärnor ska ha blommor i håret på bröllopet & va fina vi kommer att vara med blommor i håret , vi är 4 tärnor & slutet av feb så blir de möhippa & de ser jag fram emot otroligt mycet. En hel kväll/natt i karlstad . :)
Så som bilden kommer det bli men med andra färger istället. :)
Snyggt!!
 
 
I morgon bitti blir de att ta den svarta diamanten & åka till göteborg på bröllopsmässa i 2 dagar . Bo på hotell och få nya ideer till blivande kunderna & även mig själv ;) . Hihi!!
 
 
Nä nu så ska jag packa inför helgen så ska ja fixa lite lockar i håret inför i morgon ;)
 
Ha en trevlig helg <3
 
 
 
 
 

Underbara vinter med mycket känslor inblandad

Publicerad 2013-02-07 13:31:56 i Allmänt,

Tur man har hundarna så att man kan träna dom och låta tankarna & funderingarna försvinna ett tag . Det är så skönt att släppa allt men just nu så önskde ja att de va juni så man kunde packa & följa flyget till Cypern och va där i 2 veck . resan är nog en mening för min del , för att ta de lungt & bara glömma allt. Blir nog en vår som man få glömma  allt igen för flashbacks är inte kul att få upp  .  Dom gör alldeles för ont !!
It´s hurts , It´s hurts .
 
 
Är så himla glad just nu för att ha dig som min vän. För annars har det varit tuffare än va det är. Skulle vara mycket jobbigare. Så att mina tankar inte ta över allt just nu . Man är förvirrad över allt just nu . Från hund till mina gamla vänner & ex . 
 
 
Mitt hjärta säger en sak & de är att jag vill men min magkänsla säger totalt tvärtom .
Det kommer att göra ont att släppa taget , de vet jag för de vi har gått igenom tillsammans när vi var ett lyckligt par så ha det gjort så att vi ha försökt en gång förut att bli ihop men något stoppade oss . Men sedan har vi hållit kontakt och ju mer åren gick så blev vi djupare i allt . Om våran framtid , partner , våra familjer m.m
Varför vara så djup med varandra när vi inte är ett par. När vi pratar så pratar vi som att vi har varit ihop hur länge som helst .
Det är ju det  som gör så ont i mig + alla våra minnen med min älskade bror .
När vi både vet vart vi har varandra så gör du så mot mig ändå, varför ?
 
 
 
Nu blir de en långpromenad med min bästa vän tillsammans med mina hundar & de blir personsök oxå . Då blir hundarna trötta & de älskar att göra det . :)
Sen blir de att fika tillsammans med Helena , för hon ville de å de får bli en sväng till Munkfors  sen efter tre.
 
 
Så längtar jag efter tills helgen oxå för då är det Bröllopsmässa i Göteborg & då blir de att bo på hotell och gå på mässa i 2 dagar. Gött att slippa Värmland ett tag . Annars ha de blivit skogen , sprit och fika med ex. :/
Idag så startar Svenska Rallyt oxå :) gött mos. Jag älskar Rallyt men detta år får man missa de, blir ingen skog denna helg med sprit , blir att bo på hotell i stället men jag får lyssna på radio när jag åker mot Göteborg så jag får höra hur det går med min favorit . :)
Kör Gärnet Grabbar !!!!
 
XOXO
 
 
 
 

Några låtar....

Publicerad 2013-02-05 22:41:26 i Allmänt,

Som säger otroligt mycket om mig och mina känslor just nu
 
 
 
<3
 
http://youtu.be/BPj6CMjUrDU
 
<3
 
http://youtu.be/jS8IZcx7tJY
 
<3
 
http://youtu.be/ktRsl2hAPhY
 
<3
 
 
http://youtu.be/m0rfllZhdUg
 
Dear darlin , plese excuse my writing.I can´t stop my hands from shaking cos i´m cold and alone tonight.
I miss you and nothing hurts like no you .
And no one understands what we went through.
It was short . its was sweet . We tried .
 
 
Kram
 

Lång dag

Publicerad 2013-02-04 20:28:00 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Hmm , denna grabb va min stora kärlek , min bästa vän , föräldrarnas fina vän och min älskade bror vän och blivande jobbkamrat . Min bror & A skulle starta eget men de blev aldrig så , dom hann bara halvvägs för min älskade bror gick till andra sidan bland änglarna . Aldrig trodde jag att du skulle försvinna från oss.  ;( saknar dig så mycket !
 
Igår kom det verkligen upp 2 flaschbacks totalt och när ja vaknade så va a ledsen så man vaknade med en ledsen mun ;( .
* Han tyckte de va tråkigt att ja va borta under rallyn för han ville ses till helgen
* Är så glad över allt som händer runt dig
* Han vill ses och hålla kontakten mera än va de ha varit
 
ja va de kan hända mycket på en kväll och ja känner att man är glad över att ha kontakt med dig sä mycket vi igick igenom men samtidigt gör de faktiskt ont i själen , för många minnen med dig och  brorsan . Du drar upp mycket tillbaka som man ha lyckas att smälta och lägga bakom . Men du hoppar in och kommer sen är du borta ett tag igen . Det är tragiskt !!
De va vi två ett tag & de kommer jag aldrig glömma , för du va mitt hjärta då, verligen ! vi försökte en gång men något hände mellan oss så att de inte blev något . Men vi erkände mellan 4 ögon att vi kommer alltid ha känslor för varandra och att hjärta kommer att slå extra när vi ser varandra . Men de va/är våran hemlighet .
 
Men om ja ska lyssna på mitt hjärta så måste ja avsluta hela relationen med dig för ja fixar inte att vara vän med dig , ändå du vill vara min vän så fixar ja inte att vara din vän . Ja tänkr hela tiden om ja ska släppa dig men jag är tvungen att göra de , känslan säger mer och mer om att släppa allt .
 
 
Det kommer att göra otroligt ont i mig att släppa taget men ja är nog tvungen att lyssna på mig  .
 
 
</3
 
 Våran tid

0:34

Publicerad 2013-02-04 00:43:00 i Allmänt,

man börjar fundera på om de är vecka där de ska komma smäll på smäll när de gäller minnen från brorsan.
först va de kompisen till oss som ja skulle fika med och nu ikväll har mitt ex skickar till mig . han man va ihop med när brorsan gick bort.
han älskade man otroligt mycket och när han gick gjorde lika ont som jag älskade honom.
har sett mycket att han ha gillar mycket på fb och kort.
nu efter över 1 år hörde han av sig. och man charader enkel och han vill ha kontakt med mig igen . och då funderar ja och de vet ja inte för de gör ont att ha kontakt med honom..
minnen har man och ibland önskar man kunde glömma lätt. nej nej.. de fastnar som en blodigel.

fan fan säger ja bara

......

Publicerad 2013-02-03 18:07:00 i Allmänt,

vet inte va ja ska säga ?

vet iaf att man saknar en person som har stått nära mig och min familj och min,älskade bror.
åkte upp till graven för att tända hos min bror så de lyste hos honom. saknar honom , saknar våran tid .
8 år kan kännas som att de hände igår natt.

och de va så nära att ja fick en fika med våran gemensamma vän igår men de blev inget och nu ikväll fick man svar av honom. de hade hänt något så han kunde inte. han hade verkligen beklagas att de inte blev något.
men han hade iaf väckt många minnen denna veckan. som tur är de jätte fina minnen. brorsan är med i varenda minne tillsammans med våren vän.
om ja kunde så skulle ja dra tiden tillbaka när vi va i göteborg en.vecka. de. veckan glömmer ja aldrig. och de va för att de va sista sommaren med brorsan innan han gick bort och innan hela gänget sprittades. de är så tragiskt!

kram och ha en.trevlig söndag kväll

fy fan

Publicerad 2013-02-02 11:51:00 i Allmänt,

nu sitter man vid omklädnings rummet på mtc. idag är de långtids spinning , 2timmar. jag va med 20 min bara. kände innan att mitt knä skulle plågas men inte lika mycket som de blev. blev riktigt illa! de blev kramp direkt när man la på motstånd.. och när man skulle stå upp med tungt motstånd så drog muskeln upp totalt. men ja bet ihop men de gav sig inte så ja va tvungen att gå ifrån passet. när man gick av så kände ja inte benet från knä och uppåt. :-(
så ja blev så besviken på mig sj att ja inte kunde bli med PÅ resten av passet och att jag inte kunde bita ihop . fy fan säger ja bara! men ja ska.biz inte ha dåligt samvete men de har man. men man ha tränar 4 gånger denna veckan. så man få vara nöjd ändå.
så nu är man ny duschad och väntar på att micke är klar på passet. ha. sitter på en gyckel och svettas och kämpar för fullt. bra kämpat vännen! stolt över dig.
de är en kvart kvar att vänta.
han har ju mina byxor på sig:-) .

sen blir de lunch för oss,.vet ej.vad de blir för gott . är riktig hungrig ändå man va med 20 min. man förbränner rejält nu känner ja när man tränar.hårt om dagarna.

senare idag så kanske de blir fika igen med fn kompis som ja ha inte sett på länge. en gammal vän till mig och mina föräldrar och brorsan. hoppas de blir fika faktiskt för man känner att man har mycket att prata om. vi ha missar mycket så vi ha mycket att prata om. berätta om min nya vän ska ja göra. :-)
så jag hoppas!! håller timmarna för att han kommer så vi kan ses i eftermiddag.

va dom spelar bra musik på spinningen da. de är kick låtar och här sitter jag och surar för mitt knä. fy fan , igen!

ha en underbar dag alla där ute när de är kanon väder.

<3

fredag

Publicerad 2013-02-02 00:41:26 i Allmänt,

i tis på step bestämde natalie och ja att vi skulle fika och då va man bjuden idag på fika vid två. så åkte man dit och jag hade totalt glömt att hon gillar sötsaker och bakelser. så hon har bakat den godaste kakan som ja ha,ätit. hon hade jordgubbar på som jag älskar över allt annat. vi åt och åt och klockan gick som vanligt fort. oj, kl är ju snart halv fem och vi hade attack idag. och på attacken fick vi både känna av att vi ha ätit godsaker innan :-) .
nathalie: veronica?mår du lika som ja?
jag: ja !! man känner hur bakelsen hoppar upp och ner i magen.
nathalie : aldrig mera sött före ett pass.
sen fortsätter vi att bita ihop och sen när passet va klart så sa vi ,. va gött och fan va jobbigt. då sa ja till vännen att vi betalar för att spy. varför betala när de finns gratis för att spy? precis sa natalie de ha du rätt i,varför veta för att spy?!
sen åkte vi till henne och då bestämde vi att vi skulle fika efteråt.eller en dag vi inte tränar alls. så nu är vi botad! :-)

så hela helgen består av träning och fika. imorgon ska ja upp tidigt för ja och micke ska på långpass i spinning imorgon , 2 tim. och på söndag är de spinning igen och måndag attack. jippo! beach 2013 here we come

nu ska ja försöka att sova..

kram

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela