mariaveronika.blogg.se

Försenad mordagspresent

Publicerad 2013-05-28 22:12:11 i Allmänt,

Precis de har hon verkligen fått :)
en resa till Cypern i 2 underbara veckor som bli den 19 aug planet går till Cypern från Karlstad  .  Hon behöver verkligen en resa och komma bort ett tag från allt ..
Hon kommer att må gött av få koppla av och få känna av värme,havet och den goda maten ..
 
Fölk får säga va de vill , men ja vill dom närmaste ska ha de så bra som helst de ska fan inte plågas och ha de tufft .. 
Så ja känner en god känsla av att hon ska iväg nu . En lugnare känsla !!!!
 
<3
 
I morgon så ska ja provjobba på bensinmacken och de är fast deltid man har fått och de känns skönt , ska bli spännande av hur detta kommer att vara .. 
lite nervös !!!
 
Kato han är lika god som vanligt , sover hela nätterna och går upp vid 9 på morgonen.. helt underbart!! han är en riktig matte gris :) , så ska de vara.. han är bortskämd hund men så vill ja att mina hundar ska vara :) hihi..
 
hur kommer mina barn  få det?bortskämd? ja de kommer dom verkligen att vara.. :)
 
xoxo

Måndag 20/5

Publicerad 2013-05-20 15:35:48 i Allmänt,

dåligt väder då blir man ännu mer rastlös än man är .
Regn och mera regn . . .
 
Kato han är väldigt trött så han ligger och sover nu för fullt för han och Cash har lekt hela halva fm nu så när morsan åke så fick han gå ut till hundgården  . . valpen måste få vila och sova sin tid . Han behöver sömn . . . Cash vill bara leka och han är för liten nu Kato så han får ju inte vara på för mycket .
 
Idag skulle ja jobba men mitt knä tar dö på mig , nätterna är värst så just nu väntar jag på att läkaren ska ringa mig för besked  om va som är felet påå mitt knä, något måste vara de när de gör så ont jämt , speciellt under nätterna .. sover dåligt !!
Man har ett knepigt jobb som inte tar emot skador och läkarintyg.. de suger!!!
 
forts. följer
 

Pingst helgen 2013

Publicerad 2013-05-19 19:57:50 i Allmänt,

Nu har du fått kommit till värmland , jag har längtat tillls denna dag men nervös har jag varit . Men idag så är de lugnare .
Han va så snäll i bilen han sov hela resan hem till värmland från skåne  . . 60 mil .
Denna resan va dryg dit för ja såg att vi åkte fel så de blev inte den vägen som vi ville åka på vägen dit.. skulle vara otroligt trevligt men ja vet inte va som hände ? ! varför snabba vägen ?
När vi kom fram så va de 30 grader ute , de va som högsäsong i grekland när man gick ur bilen , de va obehaglig värme men underbar på ett sätt . Men jobbigt att åka i faktiskt ..
Men pingst kunde inte sluta bättre heller, kanon pingst helg var det . :) Ny valp med nya utmaningar . :)
 
Lägger ut bilder från resan till Skåne tillsammans med Morsan , Micke och Cash .
 
Ja de va dom bilderna och de va mysiga faktiskt .  Men man funderar lite oxå om saker och ting om att man har "roligt " tillsammans och glädjen & skratt som är hela tiden jämför annars ??
Men jag är glad , otroligt glad över att höra morsan skratta . . .
De är det bästa som finns !!! då kan man slappna av , de två skulle hänga tillsammans mera  , dom två !
 
 
  
 
 

Pingsthelgen

Publicerad 2013-05-17 19:23:56 i Allmänt,

Är den finaste helgen som finns .. den bästa helgen på hela året. Jag älskar PINGST för mig är de kärlekens helg :). Många bröllop & kärlek .. mmm me love <3
 
Denn pingst kommer att bli en fiin helg men jobbig men samtidigt ska de bli otroligt mysigt. Ska hämta hem KATO <3
Så de blir att åka 150 mil på en dag , mindre kul de att köra i de fina vädret .
 
<3
 
Annars så hade sköna David fixat golvet idag så nu är de nytt golv vid sommarstugan, kändes skönt att gå rakt :) så lutade de inget .. vilken skillnad , nu såg man verkligen hur köket lutade .
Tack igen David !
 
<3
 
Så ringde hovmästaren & chefen till Selma spa & ville verkligen ha mig där när de är lundsberg balen på spa och de skulle prata med majas om de inte släppte mig så möe ville de att ja skulle dit och jobba :) . Fjärde året man serverar dom och prins carl philip :)
 
<3
 
Nä nu så ska ja fixa inför morgonen lite... ska åka 5 på morgonen så de är inte så varmt när vi åker neråt och så kommer man hem tidigare oxå .. hoppas man hinner att se FINALEN i morgon kväl för heja på ROBIN. <3
 
Bye bye
Ha en trevlig PINGST <3

smärta

Publicerad 2013-05-15 00:20:39 i Allmänt,

. se

mitt knä är en mardröm av smärta och värsta är att mitt högra knä börjar krångla oxå, den gamla skadan som man bara väntar på att fäste ska släppa och nu börjar ja få riktigt ont där med. så nu har båda börjar krångla riktigt...
ligger man så gör de så ont att dra benen raka :-(
stå för länge
sitta för länge..

felet idag är att de inte blev undersökning.. suck.. ja som har väntat.. de börjar ta hårt nu för idag har ja varit så trött.. blir så trött att leva med smärta. och lördag ska man hämta valp oxå..
valp,och två skadade knän går inte ihop.

tack att man har en underbar vän.. älskar M !

Röd dag

Publicerad 2013-05-09 18:32:40 i Allmänt,

De va otroligt länge sen man skrev här... har inte orkat om man ska vara ärlig .
 
Men de har hänt endel saker
* de har varit bröllop för min barndomsvän/klasskamrat så man har varit till ljusdal på bröllop ,inget ställe man vill inte tillbaka . Va tärna för henne och de va som de va ..
 
* bestämde mig för att ja ska ha valpen / Kato . Så om 1 vecka ska ja ner till Skåne för att hämta hem honom . Blir på pingsthelgen , den finaste tiden ja vet / jag älskar pingst <3 .
 
* Mitt andra knä har pajat så imorgon ska man till läkaren för att de ska undersökas, de tror att ledbandet har släppt ... jippi !!!! schäfervalp på G & ett pajat knä = de går inte ihop .. Har fan oturen med mig nu.
 
* Har insett vilka falska personer de finns
 
* Har jobbigt jobb som ja inte trivs alls med ..
 
*  Känner av att sommaren är på väg , jobbig tid för mig för sommaren har man många minnen med brorsan och ja mår otroligt dåligt av vår/sommaren . Jobbigt att höra hans namn nu , då vet ja att de är på gång .Suck ! men så kommer de alltid att vara .
 
* Ja är stressig tjej just nu, kan inte koppla av.
 
Så ja kan säga att man mår både gött & inte .. vill hitta den stabila känslan !!
 
Så händer de hela tiden något , jag är stressig över att vara borta 2 veckor från valpen ( men just de område vet ja att de blir lugnar för ja vet att morsan kan passa honom väl ) . Sen idag när man va med H så pratade vi om Ullared mera och ja vet att hon har frågat fler gånger om den resan till Ullared och just de datum så är de bra för oss både för vi är lediga och de är lönhelgen .. men ja har ju valpen, går de bra? sviker ja valpen? är de bra att göra de & vara borta över en natt?  MÅR SKIT !!!!!!!!!
 
* Och ibland så måste man få va ensam ett tag & ta hand om sig för att hitta sig själv ett tag , för just nu är man överallt och ja vet just inget som är bra el dåligt ?! min kropp börjar att säga ifrån och man måste nog börja säga NEJ idag vill jag vara själv!!!
 
Säger JA till allt !!!!!!
är för vänlig , för snäll mot alla andra men inte till mig själv .
 
Måste lyssna på va min kropp säger när en frågar om man ska göra de el ska vi göra det??? måste börja lyssna när kroppen säger helt annat när man säger helt annat. Som ja svarar JA så skriker kroppen NEJ!!!!!!!!!!!!!
 
Enda som är roligt är nu att Cash går så bra på hundutställningarna , mycket Best In Show valp nu :). Underbar känsla & de är det enda nu som gör mig glad just nu , den nyblivande valpen gör mig bara så stressig och oro .. fattar inte varför men de är för jag är nog helt slut .
 
Kram
Är så glad över att ha dig Cash som min träningskompis & jag hoppas att du kommer att bli glad över en ny lekkamrat . <3
 
Hur kommer du få det & känna ??
min älskade ängelhund som betyder allt , du kom in i mitt liv först & du är mitt allt !!! <3 Va är livet utan dig ?
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela