mariaveronika.blogg.se

börjar synas

Publicerad 2013-12-30 00:12:54 i Allmänt,

Verkligen nu .....
Du är en stark person älskade du men ibland behöver man inte visa sig stark för kroppen säger tillslut till.
idag när man berättade dagens utfall så såg man i dina ögon och senare under kvällen så blev du mer tyst och fundersam..
märks att de är jobbigt.. Och detta är du inte värd.. ingen är värd att må så för ingenting.
Hoppas personerna mår bra nu att de får oss att må så här och känna oss så här.

Ingen anleding och så mycket hat ...helt otroligt !!!

Är trött på allt just nu.. vill bara härifrån och må bra.
ja känner mig helt slut!!!

missing

Publicerad 2013-12-23 01:11:56 i Allmänt,

You!!
Fan va ja saknar dig!!!
Nu när de är som är och jul närmare sig och idag så har vi bråkat för första gången... rejält va de oxå .

min känsla till jul är totalt borta.. vill inte ha jul och ja ser inte fram emot jul. ja vill inte jobba heller ...

vart är ljuset i tunneln som ja faller rejält ner just nu?? Ja är djupt nere nu. orkar inte ta emot mig... ja skriker och sträcker handen för om någon skulle höra mig eller ta tag i min hand.

Vill bara härifrån !!
Ta mig iväg långt från helvete ... ha bara hört neg och inge pos ..
de närmaste är emot min lycka och positiva .

Mitt hjärta är verkligen
hoppas ni är nöjda!!!!

paus

Publicerad 2013-12-22 02:11:14 i Allmänt,

Nu så är det komplicerat !!! :'(

Jag hoppas ni är nöjda nu..

Dom som har stöttat oss fram tills nu är dina föräldrar, din vän Thomas och mina två kusiner Mattias och Tobias <3
Ja vill tacka er för ert stöd .. de värmer<3 men tyvär så tog allt negativa över ... tog omslag med hårdhandskarna.
Ja måste få hjälp så efter jul så blir de att få tid hos en psykolog.. ni få tycka va ni vill om de och dom för ja ha fått mycket hjälp från dom under min barndom.


Vi åkte till vår första det ställe och där sätt vi och drack kaffe och lyssnade på bra musik och pratade ut och på väg hem bestämde ja mig..
Måste ha hjälp och ja fixade inte känslan som ja har och de e tack vare en mening / samtal mellan två personer.


Men nu när man e själv ett tag så ... Fan åk på dans och håll på med kvinnorna men gå fan inte till mig att du inte får något .. du kan om di vill och nu när ja har ett helvetet och du ha sagt så och så.
Bara ja säger de så vet ja att hon blir arg på han ... och de gjorde du och ja och d fick rena skiten ... nu när du ha sagt de så lever du ditt liv .. raggar .. dricker vin .. Dansar ..
lever ditt liv.
Precis som ditt liv är just nu är tack vare mig de...
hoppas du njuter!!!

Frågat dig varför hela tiden.. flera gånger men ha inte fått något svar eller förlåtelse...

Hurts

Publicerad 2013-12-12 20:40:32 i Allmänt,

De gör det verkligen. * Tycker inte om honom * Tjatar ihjäl dig !! m.m. Vad ska man göra åt detta, skulle de va bra & kul att vi gick åt två olika håll ??? skulle de göra dig lyckligare?? skulle nog va många som skulle gilla att vi gick åt två olika håll . . Hur mycket sa man stå ut med egentligen ??? Vi har gjort så mycket för att ni ska gilla , men inte räcker det eller så är det bestämt redan .. :( känns så jobbigt och tufft detta så man funderar på att söka hjälp igen för att prat om precis allt .. behöver nog hjälp . Ingen kan vara glad och lycklig för min lycka . Va skulle ni göra tjejer om ni va med om samma sak? Hur kan man va lycklig när man blir olycklig av andra? olyckan dödar min kärlek och mig själv och känslan att inte veta vad man ska göra är skit jobbig. Precis när man ha gjort allt man kan . Jag & D har så mycket planer för oss under de nya året och de vill ja uppleva men nu så väger allt om man ska lämna allt och om ja lämnar han då lämnar ja allt ... Då ska ja inte umgås heller med han som hon inte tyckte om i sommras heller. Man mår så dåligt så att de är så mörkt framför mig , faller just nu i tunnel och ja bara gräver mig fram för att hitta ljuset igen . Denna jul blir åt helvete .. får inte va med mitt hjärta !! och de e vår första jul tillsammans och så får man inte umgås med honom . :( / Hjälp

7/12

Publicerad 2013-12-07 16:37:43 i Allmänt,

Man kan börja undra lite varför man har en dålig självkänsla för ?? vart kommer den ifrån egentligen?? Är de från gamla ex att de ha varit lite dåligt i början på våra förhållande el på slutet?. Man kan undra faktiskt . På sistone så känner jag och jämför lite med andra tjejer , de ha det och hon har rätt personlighet du söker , då tänker man varför är du med mig ? Hon har de som du vill ha och ja har inte alls mycket av det, så varför mig ?? jag får så konstiga tankar .. och det är jätte jobbigt !!! Som sist man skulle till huset och ja visste inget om de och de enda ja visste om va att du jobbade för fullt . Kommer och där står en bil som man inte känner till och jag parkerar och då går jag in för man ser ingen ute . Går in och där ser jag dig och henne skratta och fikar tillsammans.. både du och ja känner inte henne så väl än och jag fick en konstig känsla från henne sida . . Och när hon hade frågat hur de går mellan oss när de går åt skogen för henne så då undrar ja lite va du är ute efter??? Hon kommer när du är själv , hon väntade på att du skulle vara själv . . Ja är nog den tjejen som har otroligt dumma tankar !!! ja hoppas de . Jag har så svårt att ta in tjejer in på mitt liv , kan fan inte förstå , ja försöker men de är så svårt . Men om vi skulle gå isär så skulle ja nog få se er tillsammans för ni är lika på många sätt .. visst vi är ju de vi med men de du brinner för brinner hon för oxå , Hon har mycket fördelar !!! <3 Idag så mår ja inte alls bra , man känner hur min sömn är viktig och de ha ja inte fått rätt på några nätter och ja bara känner mig svagare varje dag , varför??? sovit 6 tim på 2 dagar . . .jävla tabletter ,jävla mardrömmar och jävla dumma tankar och jävla dryga sms/medelande. Är så lett på allt just nu!!!! vem ska hjälpa mig för att få krafterna tillbaka??? Är så trött .... ser inte fram emot JUL !!!!!! <3 Tur att jag har min fyrfotade vänner <3 Ikväll blir de soffläge tillsammans med dom och på TV är de "så mycket bättre "

Helg igen

Publicerad 2013-12-06 17:45:58 i Allmänt,

Ja då har lill freda kommit och de betyder att de är helg och jag är fortfarande sjuk och svag av de som ha hänt mig och min njure . .. I natt kan man säga att de va storm ute... ojoj va de blåste. De va tur att man inte va på sjön på ett fartyg , Ja denna helg blir inte kul iaf för de blir soffläge för mig och ja kan inte göra något alls för min kropp skriker nej. Ska försöka att ta en liten kort promenad någon dag under helgen för att känna kroppen, hur den mår verkligen. D han och hans bästa vänner ska jobba med huset.. hans vänner ställer upp 100% och han behöver inte ens inte fråga . . så huset kommer att vara rätt så klart efter helgen . . 3 snickare och 2 målare .. blir bra de !! va vi ha sparat pengar för att hans vänner och jobbet skickar med honom gratis material . . skillnad !!! storrum och köksluckorna är nog enda som inte blir klar efter denna helg och de är ju inte mycket jobb på de . Gött !! Gött att han har så riktiga vänner som ställer upp så mycket ... önskade man hade så många riktiga vänner . Sj så har jag 2 riktiga vänner. 2 manliga. Anders & Mikael <3 Men när de gäller A så funderar man på att släppa taget om A för ibland känner ja att de är jobbigt att känna honom och vara så nära han . Och att man hade han framför sig och visste inte att man hade en chans på han och tyvär visste man de va för sent tyvär och nu idag kan man känna en liten besvikelse från han att han inte berättade men samtidigt så kände ja av de under sommaren, du fanns jämt och dina blickar sa mycket och ja skulle lyssnat på min kropp då den kvällen . . Känns som de rann förbi mina fingrar , min framtid ! så nu ska man känna så varje gång man ser dig där går du ! där va min framtid ! , där går min man ! där går som ja miste om ! Han ville och jag tog inte cansen och de har varit min dröm att någon vacker dag i mitt liv att de skulle bli vi så står du där helt plötsligt och vill försöka igen & då släpper ja ? Varför ??? Allt ja är på under helgerna när man är ledig och ska ut så är du där..... Allt ja gillar , gillar du Du vet alltid hur ja är och känner, du finns utan ja säger något .. Mitt hjärta kommer alltid att slå för dig och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta . Och felet är att man vet att du känner precis lika . When I think back On these times And the dreams We left behind I'll be glad 'cause I was blessed to get To have you in my life When I look back On these days I'll look and see your face You were right there for me In my dreams I'll always see you soar Above the sky In my heart There will always be a place For you for all my life I'll keep a part Of you with me And everywhere I am There you'll be And everywhere I am There you'll be Well you showed me How it feels To feel the sky Within my reach And I always Will remember all The strength you Gave to me Your love made me Make it through Oh, I owe so much to you You were right there for me <3

första snön :-)

Publicerad 2013-12-06 01:08:46 i Allmänt,

Underbart!!! Varför dröjde du??:-) <3 du är mycket välkommen hos mig och hundarna.
de blir så mycket ljusare och man kan snart få julstämning . men denna jul blir nog rätt ok !!

<3

Idag sov ja till halv ett för natten va lång för alla biverkningar ha hållit mig vaken . :-( men de e bara att bita ihop.
Så när ja vaknade upp så tog man sina tabletter och bestämde ja att ja skulle boka biljetter på Brad pasley i Göteborg i mars 2014. :-P och de ser ja fram emot.. country kungen i Göteborg ..kan inte bli bättre !
Många av mina nära ska på honom och dom som alltid kommer att ha en stor plats i mitt hjärta. Robin och Anders Larsson !<3
Ibland önskade man ....

<3

Varje gång man ser dig , pratar med dig,umgås med dig eller dansar med dig till en dans så känns de så tryggt!!!! Min kropp och stjäl slappnar av och bara släpper allt bakom under tiden.. Varför ska de vara så för oss??

<3

P&k

1 advent

Publicerad 2013-12-01 12:39:57 i Allmänt,

Den sämsta advent ja ha varit med om länge..
Sjuk e man och i morse så smet Cash igen så vi hittade honom nästan vid busken .
Ålder som testar allt just nu.

<3
Önskade du vore här.. vill fira första advent med dig men de få vi kanske göra nästa år?!.
Känner som man måste välja nu..
Och de känns som ni har kommit bra överrens du och morsan ... en person som hon inte gillade alls ..så varför gör hon så mot mitt hjärta?? hon kan spela och de kan du oxå !!!

Nu finns de Inge på min kropp som inte gör ont. gör ont överallt nu.
vi mot alla !!!
<3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela