mariaveronika.blogg.se

Stor ;)

Publicerad 2013-04-22 16:10:02 i Allmänt,

Gull Gull blir stor ;)
4 Veckor gammal & 4 veckor kvar tills han är hemma i Värmland .
 
Kato <3
 
<3
 
Man funderar och funderar hur man ska lägga upp träningen på denna nykomlingen & just nu står det totalt stilla . Man är orolig och stressig och de syns när de gäller min kropp att jag är .
Kroppen säger till eller så visar den att man är det på något sätt , små tecken & stora men som sagt va så har jag som tur små tecken, men då är de kaanske viktigt att tänka sig lite vad man ska ta bort och vad är de som man blir stressig för just nu ?
eller så är de bara acceptera att de är så här , just så här .
De är tur att man har hundar som man kan träna med så att de blir lungt ett tag iaf , några timmar iaf .
Och denna veckan har jag långpasset på Majas , suck . Och de är mycket de händer denna veckan..
jobb varje dag , blomsterkurs ska man hålla i ( som ja skulle ha sagt nej till ) , fixa tärnklänningen inför min bästa väns bröllop som är nu till helgen  , ska fixa dukningen hos dom inför bröllopet , osäker på lönen som ja väntar på om de är för lite eller ok? , måste träna inför tävlingen som ja ha med cash snart om 2 veck m.m  om man ska skriva upp alla måsten så har ja endel att skriva . . .
 
<3
 
varför ska man bry sig om alla andra och inte sig själv ??
för de kommer ikappen och när de har gjort de så är de för sent och då har man några tuffa tider framför sig för att återhämta sig . Man lyssnar inte på kroppens signal innan de är för sent .
Typiskt mig !
Men så är de när de krävs mycket under min fritid .. men de ska ja ändra på nu . Göra det viktigaste och inte mera .
 
<3
 
I vintras va de kanon för då orkade ja otroligt mycket men nu inget ..
så är de inflensan som ha gjort mig så här eller är de att de e många som ställer krav på mig just nu . ?
bra fråga , väl?
få nog ta en rejäl funderare?!
 
<3
 
MITT LIV & BLIVANDE LIV & MÅL
 
over & out
 

Torsdag = LEDIG & restan av veckan &helgen

Publicerad 2013-04-18 13:18:00 i Allmänt,

 
Ja denna veckan så har man fått flygbiljetten till Cypern som blir av i Juni . Nu är vi på väg, känns så jävla gött . Ska bli så underbart att åka iväg från allt ett tag och få nya krafter och njuta av semestern. Sist fick ja inte göra de, inte på rätt sätt iaf . Men nu så ska ja njuta till 100% . Det går fort nu! :)
Och idag så kom HOLIDAY TAXFREE katalogen till mig som ja ska beställa till resan dit och hem :) . Jag är så nyfiken på va de finns så jag ska kika i den nu :) .. hihi ..
 
<3
 
Annars under veckan så ha de gått fort men dåligt väder bara, men de gör ju inget när man jobbar. :) . Har varit på valpkurs med Cash och han va så busig och jag såg inte de pos den kvällen ,men vännen gjorde de så ja få väl lita på honom . En tuff hund med hög / stor motor . :) Jag bara kände hur ska de gå när ja får en valp till nu i maj som är likt Cash kull , hög motor men han Kato har mera päls han . :) .
De ska bli spännande och se hur jag kommer att fixa honom inom allt . Jag håller på å tänker för fullt hur ja ska lägga upp träningen med honom & resten av hundarna. Så alla får samma träning , jämn träning alla. Så ingen får mindre för de vill man ju inte någon ska få . Jag hoppas jag klarar det .
 
 
<3
 
Funderar på om ja ska göra en kesella sallad sen ist för pasta och köttfärssås nu när man ska iväg å träna hårt sen i em . ?
Kesella (naturell) banan, kiwi,jordgubbar , hallon och Päron. Riktig god blandning de och va mätt man blir av en halv burk bara . Bra inför träningen . :) Man bygger och får fastare kropp med sådan mat . :) Beach 2013 here we come .
Jag och micke e  uppskriven på Body pump ikväll men innan de så ska vi ha kondiations pass 1 timme så då får man allt på samma gång . :) Magen börjar på att forma sig rejält nu . :)
PUMP <3
 
<3
 
LÄNGTAR <3
 
Puss&kram
 

Överlycklig

Publicerad 2013-04-15 23:07:06 i Allmänt,

Hundutställning
Avesta 13/ 4 -2013
Med Cash <3
HP, BIR ; BIG 1 , BIS 3 - valp
Är så lycklig , de kunde inte gå bättre och han va helt för go den dagen. Jag kände att de va jag & Cash mot alla. De va vi den dagen . Kände vilken kontakt vi hade den dagen . Ett minne för livet !
och nu så vill man bara iväg mer och mer . Nu har man redan anmält honom till Forshaga i Maj . Jag längtar !
Lägger ut lite fina bilder under tävlingen, dom säger mycket !!
 
vi <3
 
BIS 3 a :) <3
 
<3
 
Idag så skickade jag över handpenning till Linda ( Que Sera sera ) , I maj så blir de en hanvalp ( schäfer ) igen:) . De kommer att bli min , alldelse egen . Cash är ju morsan men ja får träna honom och tävla med honom under tiden. För att slippa tänka på REX . Men de gjorde jag idag, de gör fortfarande ont  . ;(
Men de blir bättre när man har en egen hund igen i den rasen igen . Som står mittt namn på. Men vi kommer iaf få 2 fina schäfrar i värmland . :) ,
Så i maj får man åka ner till Skåne för att hämta en Kato . <3
KATO 3 Veckor
 
Puss & kram
 
 

Valp / sommar 2013 ;)

Publicerad 2013-04-07 16:44:00 i Allmänt,

 
pappa till min nya familjemedlem som kommer nu slutet av maj :) .
Han är såå snygg & stilig. Blir häftigt om han blir som pappan . Nu till sommaren kommer man ha 2 snygga schäfrar och en änglahund. ( Nemo ) . <3
En valp , en junior & envuxen hund. Blir möe jobb under sommaren . :) . Härligt med sommarvalp :) .
 
Valpbilden / Kato ;)
 
<3
 
 
 
Cash & Nemo <3
 
Mitt Liv <3
 
 

Torsdag

Publicerad 2013-04-04 19:10:27 i Allmänt,

Trött , seg , förkyld , små stressad .
 
Känner att man håller på att bli sjuk  , ont i ärren & då är det bara att vänta .. tyvär ! vore synd att missa 50 års festen på lördan men de ska ja int göra . Ja ska vara frisk . Men jag är heller sjuk nu så man kanske slipper att bli de i juni när man ska till cypern. För de vill ja inte vara igen , förra gången va man de och aldrig mer alltså . De va tufft!
 
Idag har ja bara tagit lungt , har fixat prsenten till Peter så de är bara att hämta under dagen innan festen börjar . :) .  Tror de kommer att bli kanon :)  .
 
I morgon så är de tänkt att de bli karlstad , handla lite , se om man hittar någon klänning till 50 års festen :) . Har sett en men man får se om de passar bra på mig  .
En blå klänning från VILA . :)
 
Nu ikväll så blir de ännu mer lungt, blir framför tv i soffan . Bara slappa och hoppas att man känner sig bättre  .
 
<3
 
Men de är en sak man verkligen funderar så mycket ... hur kan en tjej leka med en annans kille hjärta ?? en kille som är sårbar just nu och de vet hon väl om men ändå så leker hon med honom.. falska känslor !
de är nog det värsta ja vet när folk leker med andra känslor , speciellt dom som är redan sårbar . :( de är tragiskt och läsa och höra att de gör det . Hmm man undrar att va de e för fölk där ute .?
 
<3
 
Not really sure how to feel about it , something in the way you move  makes me feel like I can´t live without you . It takes me all the way  , I want you to stay .
 
 
 
 
 
 
 
 

Påskhelgen 2013 :)

Publicerad 2013-04-02 13:34:31 i Allmänt,

Torsdag :
 
Då så va man ledig från jobbet , skönt faktiskt. Sen på kvällen så spelade Lars -Kristerz och BLENDER i Malung & då så va man tvungen att åka för de är lika bra men Blender är ju ett strå vassare . Man blev lite besviken på Lars -Kristerz för de spelade inte lika bra som de har gjort så man dansade mest till Blender den kvällen . Jag blev uppbjuden av chaffis till Blender och han va jätte duktig ,han hade taktkänsla , stefan hette han. Så nu känner man 2 chaffisar till 2 olika dansband , Blender & L-K men han från Blender är mycket bättre person.  Så va ju Mia där oxå så vi umgås med henne och de va jätte kul att se henne igen . Så sammanlagt så va vi 6 st som va där för att dansa och de va super trevligt , fick dansa rätt så mycket den kvällen, speciellt på slutet . då dansade man 11 danser på raken med en herre och han va rolig att dansa med , en från torsby . Men då fick ja även sug på att ja vill lära mig nya steg .. så nu blir de att börja på rocksulan igen . Gå andra delen. :) . Dans är ett roligt träningspass , musik & kondiation. :) Men ja va nöjd tjej efter denna kväll. :)
 
 
<3
Fredag :
 
Då hade jag 5 timmar arbetspass på majas & sen va de att åka hem och äta snabbt & sedan hoppa ini duschen för ikväll så spelade Fernedoz och Streplers & de va jätte trevlig kväll där oxå . Man träffade på folk som va i malung dagen innan & så va de folk från BYN oxå så va även emtbjörksgänget där så man fick hänga med dom lite. Så va Jan där som jag hade danskurs medi sunne under dansbandsveckan 12 och så frågade han mig igen om ja ville vara med och hålla i kursen i år oxå och de ville jag jätte gärna . då får man gratis inträde i sunne hela veckan & helgen + att man blir bjuden på mat . :) hihi , lyx och mycket roligt . Dom man lärde å dansa fjol sommar de ser man även idag på dansgolvet & de stannar för att dansa med mig och de är jätte trevligt .
Så träffade jag på Anders & Robin oxå , syskonen Larsson . Lika roligt som vanligt att prata med dom . Robin har gått på danskurs han med så han har börjat att dansa och de gick bra , han va duktig . Men väldigt försiktigt ! Men han blir bättre om han fortsätter och de skulle han göra . Så hade han undrat om han kunde hänga med mig och mitt gäng för hans tjej gillar ej dans och hon har ej tid så han e sj och dåfår han bli med oss. Ju mer ju roligare. :)
Och ja kände en glädje i mig under min och Anders samtal för man kände hur han är på väg åt rätt håll igen , man kände mer nu än förra gången att den Anders jag kände kommer tillbaka . Han tackade mig igen den kvällen och de känns så skönt att se att man har hjälpt en person uppåt igen , för han va långt ner i botten . Jag tror på honom, jävla tjejer som kan bryta ner en kille så . . finns att tjejer som skulle vara helt själva. Fy på dom  .
Den kvällen va man med Micke & Jim , lika kul som vanligt men ja tyckte så synd om Jim den kvällen. Hoppas han kan gå vidare .
 
 
 
<3
 
Lördag  :
 
Denna dag vaknade ja och va helt slut men samtidigt så va Top cats i sunne och Lasse stefanz i charlottenberg men de slutade man åt påskmiddag med mina föräldrar och vännen min och de va jätte trevligt . Blev mätt och belåten :) . Morsan är ju super duktig på mat . :) Hon kan hon. Sen efter maten blev de efterätt och kaffe som va helt underbar god . :) Sen på kvällen åkte vännen hem och då satte ja på tv och tog mig desser vin och frukt , jordgubbar & färsk annans .. mmm va gött de va till vinet. Så va ju sex ande the city 2 på tv så de kunde inte sluta bättre den påsk afton kvällen . :) .
 
Söndag :
 
Jobb & dans blev det den dagen & de va mycket trevlig kväll . :)
Dans till Blender & Date . :)
De spelade rktgit bra & Date oxå. Kanon alltså .
Örebro är bra ställe , inte lite heller , mycket bra . Bara trevliga dansfolk där. Alla är så glada där och de ler mot en när man dansar. De är bra ställe för folka som är osäker på sig sj inom dans . Speciellt min vän , men han har sina miner .. :/
Va med sina dansvänner , Micke , Ulf och Jim. Så va chaffisen till blender där oxå så de blev dans med honom oxå . 
 
<3
 
Idag , Tisdag :
 
Trött . se
Förkyld .se
Slö . se
De blir nog så när man har varit ute och dansat i 4 dagar , de ha varit varmt och kallt samtidigt . Svettas och sen ut i kylan , ej så bra. Men som tur är att ja e ej inte dålig men tätt i näsan som in i helvete . Bara ja inte få feber så e de bra :) .
Ikväll ska ja på step , de nya passet , de ska bli spännande och känna på den . :)
Så har Linda kontaktat mig om valpen och de kan bli att man har en valp nu i maj /juni . :) sommarbebis :)
Trevligt & mysigt . Halvsyskon till Cash blir de. De kommer att bli så fina och mörka . :) grr!!
Och snart är de hundutställning för mig och Cash ,  2 veck kvar . :) . Pirr pirr .
 
Nä nu så blir de en kopp kaffe i solen :)
 
<3
;)
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela