mariaveronika.blogg.se

Måndag

Publicerad 2013-03-25 15:26:22 i Allmänt,

 
 
Denna helg har varit en bra & en trevlig helg .
Det började med att på fredag så hade man tjej kväll & vi var på musikqueze på munken och de va jätte trevligt . Vi blev faktiskt 4 ;a , första gången vi va på de då så blev vi plats 10 . :) Så de va skillnad men de va lite lättare och så hade vi några i laget som va bra på gammal musik. :) De va nog därför :) .
 
<3
 
 
På lördag så blev att åka till Deje på Innebandy match för att kika på syskonen Larsson . De va bra & de va roligt att se på cup. Jag ringde även till kusse och hörde om han kunde komma också men han va bakis min älskade kusse .  Kändes knepigt att åka och titta på ett förflutet men de gick faktiskt . Kul att kunna träffas som kompisar . Men ändå så känns de ibland att  vi har haft något & man känner ett lite besvikelse att han sårade mig så . De sitter kvar än . Men de är bra att man känner mer besvikelse än saknad. För saknar de gör jag inte . Men jag är glad ändå att vi kan ses . Man få se om man får en person till med på hundutställningen .
 
 Efter jag har sett på dom i flera timmar så åkter jag hem för att äta och sen åka iväg på Dans i Forshaga på Elisa´s . De spelade lika bra som vanligt ! ;) . De va mycket folt, och mycket trevligt folk . De va värd smärtan i ryggen för att åka å dansa :) . På torsdag så blir de Malung för att dansa till Lars-Kristerz och Blender . De ser jag otroligt mycket fram emot . Träffa på bekanta från BYN blir de oxå . Härligt ! :)
Jag känner att jag har fått suget tillbaka till dansen och de känns så skönt och man känner sig glad för det . Fr de e ett stort intresse faktiskt . :) .
 
Nä nu så ska ja äta lite våfflor och sen åka till jobbet för att göra ett kvällspass . :)
 
Idag så har jag tränat Cash oxå med MYCKET störningar och de gick väldigt bra , man få tänka även att han är valp och för att vara valp så har de gått otroligt bra . Är så nöjd med honom och ja ser målet framför mig . ;)
 
<3
 
Så är jag så glad att de gick så bra under oprationen för min älskade vän , känns gött att ha honom hemma igen.
tur ja har honom som vän . Tack igen att du finns ! och ja är så glad att de går bra för honom med allt och att de blir extra ljusare för honom. :)
<3
 
Puss & Kram
 
 

snart helg

Publicerad 2013-03-21 23:59:30 i Allmänt,

 
Jag vill bara säga att jag mår riktigt bra faktiskt ändå man hade en hemsk vecka , en vecka man förlorade en vän , en barndomsvän . Men jag är så tacksam över mina vänner som jag har och som har stöttat mig under veckan . Jag är så tacksam över dom !
Men ett extra tack till min älskade vän Mikael , du är guldklimpen verkligen!!!
 
Så stort tack till
Mikael , Emelie , Helena och Semsa . Älskar er !
Jag vet iaf att ja har riktig vänner där . Ni har mitt hjärta .
 
Jag har riktigt bra vänner , bra jobb , bra arbetskamrater och att de går riktigt bra med mina hundar inom träningen , ser varje dag framsteg . :)
 
<3
 
Vill även säga att jag har fått mitt favorit mål  efter och före träningen och så är de även min lunch ibland. Kesella m , smak av Hallon . :) Och ikväll så köpte jag frösen hallon och la på nu ikväll och jävlar va gött de va och va nyttigt gott. Finns mycket nyttigt gott att äta oxå. :) Ska även prova citron hade jag tänkt mig . :) .
 
<3
 
Pumpen va underbar skön och vilka bra låtar. ett pass som jag verkligen kommer att hålla i :) . Så nu är Step , Attack och Pump bästa passen men ja tror faktiskt pumpen vinner över attacken :) .
 
<3
 
Under helgen blir de att kanske se på innebandy match och träffa helena och stefans & deras vackra dotter som är bara 1 vecka gammal . :)
 
Nä nu så ska ja ut med hundarna för att nattrasta dom och sen blir de att hoppa i sängen för att sova lite , försöka iaf. :)
 
Pusss

Kurser

Publicerad 2013-03-21 15:03:16 i Allmänt,

 
Nu så känner ja igen att de är på väg mot ljusa tider. :) Jo för att nu så börjar hundkurserna och onsdagsträningarna igen .
Jag har anmält Cash på Valpkurs och Spår kurs , men så ringde Gunnar och sa att de inte blir någon valpkurs i M-fors så då skrev min hundvän från torsby att de har valpkurs nu som börjar i April . Så jag funderar faktiskt på att åka till Torsby för att gå valpkurs . ? roligt att träffa och lära känna nya hundkompisar och vara på nya ställen. De är ju bra för både mig och hunden. :) .
Så jag funderar på att ringa och anmäla mig men ja hoppas att de är inte bara måndagar för de går inte då ändå men man får höra efter och hoppas bara :) .
 
Nu så blir de att packa ner kläder och åka iväg till Helena för fika och skvaller & så har vi även ett träningspass ikväll & de är BODY PUMP :) . Min andra gång , så de ska bli spännande att köra ett Pump pass, se om man får lika hemsk träningsverk som sist. Kunde inte gå i trapporna sist. Ajaj, men då får man känna att man lever och att man har gjort rätt hela tiden :) . Beach 2013 here we come again. <3
 
I morgon blir de Musikqueze med brudarna & grabbarna och de kommer nog bli lika kul som sist. :)
 
Nej ni får ha en trevlig kylig dag där ute så är ni även rädd om er.
Lev livet!!
 
<3
 
Puss&kra,

Torsdag

Publicerad 2013-03-14 19:17:10 i Allmänt,

Herregud ! va denna veckan har gått fort , de är snart slut på denna veckan oxå . Man ja gissar nog att de är att man har börjat och gjort sin första arbetsvecka som har varit kväll . De är nog därför veckan har gått fort . man har jobbat 17-22 .. och ja gillar mest kväll men nackdelen är att man missar alla pass och hundträningarna som är på kvällarna under veckan och de suger riktigt för nu vill man upp dit och träna och visa upp Cash för alla är så nyfiken på honom + att ja sj vill träna honom med att va med andra hundar innan man ska ut på hundutställningarna . För där är de trångt med hundar och folk . Så nu vet man inte hur man ska göra  ?? men ja får be morsan kanske om hon inte jobbar oxå .  De är det enda nackdel på majas annars är de riktigt bra , har riktigt bra arbetskompisar! bra chef oxå ! :)
Så idag så är det första ledig dag från dom , ska jobba i morgon och hela helgen + måndag & onsdag nästa vecka och sen verkar de som att jag är ledig i 6 dagar . ::) Då får jag ta hundträningen :), men passen har jag iaf ett på freda och sönda kväll , och på sönda kväll så ska söta Lina med från Majas på Balancen så då ska ja med min arbetskamrat :) . Hon är lika träningsfreak hon med :) . Vi går bra ihop och Hanna oxå , hennes syster. Vi har iaf bestämt redan att vi ska ut i karlstad en kväll under en helg.. ta ett kalas :) trevligt ! så då har man nog gjort bra intryck :) .
 
<3
 
Så får man inte träffa och umgås med mina nära vänner så möe nu när man jobbar kväll för de ha oxå konstiga tider så man möter dom nästan i dörren , men de får gå! Man få tänka framåt .  :)
 
<3
 
Va jag känner att de börjar att närma sig utställningen nu da , ha lite panik faktiskt :) är så ringröstig. Man de kommer nog gå bra , bara ja få gå in i ringen så blir de lungt och fokuserad till max.
man får se ,man kanske får med sig 2 st som man kan ha som sällskap, men ja vet iaf min bästa vän ska med iaf.. gött! tryggkänsla . Så ska kanske A med ? eller morsan, hon skulle se om hon kunde ta semester för hon har för möe semesterdagar. Gött faktiskt! :) att ha två med sig oxå för då blir de lättare när ja ställer upp honom så har han 2 att se på på varsin sida :). Tryggt!!
 
<3
 
idag har vi gått 15 km med hundarna och dom la sig direkt när vi kom hem och de sover än och är totalt medvetlös kan ja säga er , så jag behöver inte dåligt samvete nu :). Då har man tränat sj och hundarna. Började gå 13.20 och kom hem 16 . 00 . Lång promenad med kyliga vindar och härlig solsken . :)
 
<3
ikväll så börjar mitt favorit program igen och de är CRIMINAL MINDS <3 . Gött med nya avsnitt:) .
Nu så har man något att se  på nu på torsdagar oxå .:) . Nä nu så ska ja sluta att skriva för nu så är de FARMEN snart på tv , får se hur det går där. Hoppas på att Stefan och Erik går till final.
 
<3
 
Puss & Kram
 
 
 

JOBB , ny vecka & nya utmaningar :)

Publicerad 2013-03-11 14:34:00 i Allmänt,

Idag så ska jag göra min första arbetsdag på MAJAS GATUKÖK i munkfors och de känns väldigt bra men jag är faktiskt nervös ändå man har gått 2 gånger brevid. Man vill hitta allt och göra allt rätt direkt men de kommer jag nog inte göra men helt kaos kommer de inte bli iaf. Har lite kåll ändå :) . Hihi ! Det är iaf bra tjejer som jag har gått brevid och de är super gulliga , vi är rätt så likt i tankar & funderingar märkte man när de gäller allt . :) Så man har kommit otroligt bra överrens med dom. :) Så jag kommer att börja kl 17.00 - 22.00 så jag missar mina favorit program idag , Neshwille , Top Model & Projekt Runway men de är tur att de går i repris Neshwille. Älskar Gunnar i den serien , min favorit !
 
<3
 
Känner mig precis så , solbrillorna och solen :) . Det är helt underbart väder idag , man kan inte ha finare vårväder:), har faktiskt vårkänslor . Mm de är en härlig känsla de att våren är på G och att de är mot ljusa tider nu känner jag . Jag hoppas jag kan få behålla den känslan som man har , att de är mot ljusa tider nu . För de är en härlig kännsla de .
 
Låten som jag kommer att lägga ut här under detta , den säger otroligt mycket . "Att man har hopp i våran liv och i vårt hjärta och det är det som gör att man orkar att leva och gå vidare . "
 
http://youtu.be/GNrYDwsOa_w
Passenger - Holes
 
 
<3
 
Igår så va man på en träff med en person som man har kännt länge , kännt honom 13 år . En bra vän till min bror ,till mina föräldrar och  till mig . Men nu ett tag så har vi inte sett eller hört något från varandra för de har inte gått . Men nu igår kväll så gick de otroligt bra , vi pratade mest om honom för han hade otroligt stora problem så jag ville inte dela ut mina till honom heller , men visst undrade han mycket om mig men ja hållde mycket kvar inom mig . För de han går igenom vill jag inte öka på, de skulle inte ja viljat .
Men jag är otroligt stolt över han att han mår mycket bättre och nu fick man se lite av Anders som jag lärde känna. Jag tycker de va otroligt skönt att träffa honom för man har nu undrat hur de ha varit  med honom efter han har tagit upp kontakt med mig och beskrivit hans känslor och då blir man lite orolig men nu så är han verkligen på bättringsvägen . Så skönt att se ! så glad över honom att han lyssnade på mig just då , han har kommit tillbaka!!!!!!
När hans syskon blir orolig då är det dåligt med honom.
Men nu så kommer han snart tillbaka :) . Han är på väg iaf . Han frågade mig om han fick hålla kontakt med mig lite till?? för han tyckte att han vill inte släppa för de finns dagar som ja behöver dina goda råd . Då kunde man inte tack nej heller för ja är en tjej som har svårt att säga NEJ och visst ädet är skit skönt att höra & se att de hjälper de ja säger och att de blir bättre . Då få man hålla kontakt och hjälpa personen så gott de går . Ja vill ju att mina nära och kära ska må bra och även mitt gamla förflutna. Jag vill inte tappa kontakt , varför ska man de? om man har bra kontakt när de gäller saker eller annat så är det ju bra. Man behöver ju inte släppa allt och gå vidare och skita i personen. Så är jag iaf inte . När vi gick isär som vänner så ska de inte vara tvärtom heller .
Jag hade iaf jätte trevligt igår ! filmen var oxå skit bra , den va spännande hela tiden och de va halv fullt oxå ändå de va söndag :). Helt otroligt ! :) . Så de va jätte trevligt !
Tack Anders !
 
 
 
 
 
Så vill man även tacka min älskade , älskade vän MICKE som ja fick låna bilen igår . slapp man köra skrotbilen som startar när han vill. Så tack , du va min ängel igår . Och tack att du startade diselvärmaren för de va såå kallt igår , -19 grader. Usch! men de va väldigt fin natt för de va alldelse stjärnklart och månen lyste. Mysigt !
 
 
Nä nu så ska ja ta en kopp kaffe och satte mig i solen till 15 och sen så ska ja se på One Three Hill och sen efter de blir de att ta på sig arbetskläderna och åka på jobb , kvällsjobb !
Så ni får ha de så gött alla fina människor som är ärlig till 100% :). <3
 
Puss & Kram
 
Mina vänner <3
Jag Älskar Er !
ni gör otroligt mycket för mig ändå om jag är dålig på att visa de .
 
 
 
<3<3<3
 
 

andas

Publicerad 2013-03-10 20:14:18 i Allmänt,

är lite nervös inför träffen. hatar att vara först. när man ha riktig bil då går de ju extra fort.
så ja va före denna gång . hatar att vara de..,aldrig viljat vara först. jag är en sen person!:-)

så då skriver ja här för att tänka annat.
sist vi sågs så va de allvar med allt. allt hade blivit så fel. och nu ville du tacka mig så du bjuder ut mig.

så de ska bli spännande av hur detta kommer att bli och hur de kommer att kännas i natt vid parkeringen. men som tur så känner vi så väl varandra.. felet är att han läser av mig totalt..
men de blir väl så när man vet hur en är på alla olika sätt..
ja ser iaf fram emot att se honom nu och se hur de e med han nu . sist va de dåligt med honom när ja hjälpte honom.

när nu få ja sluta för han kommer när,som helst nu..

puss ha en bra kväll. sj kommer ja att ha de och resten av helgen va skit bra.

Fin och lugn helg

Publicerad 2013-03-10 12:29:33 i Allmänt,

Helgen har handlat om  sport , träning ,hundträning ,hundar & vänskap .
Fredan började med att jag hade ett pass , body vive pass med tjejerna & nyblivande arbetskamraterna . De va helt underbar att vara på passet för man har inte tränat på 1 vecka , men min kropp ha skrikit NEJ så då måste man nog lyssna på den .
Men de va skönt att köra igenom kroppen .
Sen va de bara att hoppa in i duschen snabbt och sen åka till karlstad för att se min älskade kusse spela en viktig match & dom vann. Helt otroligt ! Bra match va de och kusse spelade riktigt bra ändå han skulle undvika dom hårda spelarna för näsan skull :) . Inte lätt med bröten näsben. :) . Så han va ju inte lika på denna gång annars är han en av dom hårda i laget . :)
Kusin vitamin <3
 
<3
 
Igår under lördagen så blev de väldigt lång promenad med hundarna , jag och morsan skulle ta en promenad och vi tyckte och kände att nu är de dags att vända för de håller på att bli mörkt ut , då har vi gått 15 km så de tog 3 tim att gå hela vägen. Och hundarna började att slöa rejält oxå . När vi kom hem så gick hundarna och la sig , speciellt Cash. Sov 2 tim sen började han småvakna och då bestämde jag att åka till BHK oxå och göra ett pass, så man va där 1 tim och sen va de medvetslös hund resten av kvällen , han ville inte ut och göra sitt innan man skulle sova . :). Säng till säng blev det . :)
Så igår när jag satte mig i soffan så sov alla och ja behövde inget dåligt samvete.. kunde slappna av totalt !!!
 
<3
 
Ikväll så har man blivit bjuden på mat &  bio , vi ska äta på kebab hous och sen ta sen bio och se den nya die hard filmen . :)
De ska bli intressant att se den nya die hard , fått mycket bra kritik . :)
De kommer att bli trevligt ikväll , roligt att träffa honom och se att han mår bättre. Fått mycket tack från honom och hans bror att ja ha funnits och att man ha givit goda råd till honom  och fått honom på bättre tankar .  Men så är de när man känner personen så väl antar jag . ? .
De kommer att bli bra slut på denna helg . :)
De ska bli trevligt att träffa dig !!
 
<3
 
Nu så ska jag byta om och ta en långpromenad med hundarna och min bästa vän Micke <3
 
Bättre vän kan man inte få <3 Älskar dig vännen
 
Så tycker jag att rätt låt vann på melodifestivalen :) <3
YOU!
:)
<3
 
 
 
 

Min bästa väns MÖHIPPA <3

Publicerad 2013-03-05 21:57:27 i Allmänt,

VI TÄRNOR / Jag & Helena Lindqvist <3
Under lördagen så fixade man lite små saker och sen skulle ja till Helena för vi skulle fixa oss inför möhippa till våran vän Emelie som ska gifta sig till valborg .:) De blev en lyckad kväll med mycket skratt,god mat ,goda drinkar , fria intren till krogar ( V:.I.P ) :) , gratis efterätter & fina servertriser . Så kvällen kunde inte bli bättre .
Blev rund om föttarna oxå , men de blev ett minne för livet för oss . :)
Nu så är det att vänta på att man ska åka upp inför bröllopet  , vi ska vara där 3 dag innan giftemålet för vi ska hjlpa att duka & träna för att gå vid altaren . Vi kommer att bli jätte fina tärnor till våran finaste brud Emelie .
Lägger ut lite bilder men inte alla ,men bara bilder som visar hur vår kväll va , 3 kort säger allt om våran kväll .
resten blir privat! :)
Vi ska göra ett album till henne om den kvällen och från våran tid tillsammans .
TEMPEL / KARLSTAD ;)
Vilken servertris som gav oss fria entren till olika ställen :) . Blev + i kostnad under möhippan :) .
BRUDEN <3 Emelie Svennson <3 lite dragen här faktiskt . :)
 
<3
 
Åh vad jag längtar tills denna vackra jackan ska komma , väntar & väntar . :) Den ska komma denna veckan iaf . :)
 
Nu så har jag anmält Cash på 3 hundutställningar
- Dalarna / Malung
- Kristenhamn
- Molkom
:)
Börjar att pirra i magen faktiskt , länge sen ja ställde ut och va i ringen och att ställa ut en schäfer. :)
 
<3
 
Idag har jag insett att vården / personlig assistens är absolut inte mitt område .
Skönt då kan man lägga de bakom sig faktiskt  . Vill verkligen inte jobba med sjuka personer som har varit friska förut. Tycker att de är för tragiskt & jobbigt faktiskt. Så i morgon är de sista dagen , skönt . Så de får bli bara MAJAS GATUKÖK just nu tills ja hittar de jag vill jobba med egentligen . 
 
<3
 
känns så skönt att idag har jag fått sms av folk som är så tacksam för jag hjälper dom och de känns skönt och de stärker mig när de menar de verkligen . Att man ha fått dom på bättre tankar och mår bra av mig och mina ord . m.m. Och de stärker mig!!
Så tack LINDA , ANDERS & MICKE <3
Att ni är så glada över att ha mig i ert liv .
 
Så hade även min sköna instruktör på steppen skickat till mig och undrade vart jag va när kl är 18 på en tis?? hon saknade mig på listan på steppen. Va goo hon är Barbro !!!! hon stöttar mig mycket & hon ha hjälpt mig även inom jobbyrket oxå .
Min förebild är hon , gillar hennes pos strålning som hon ger .
Härligt att vara med sådan personer . De få en att må bra & få en att skratta & le .
 
Tack alla underbara personer som sprider glädje & inga sura miner , dom är inge vidare . :)
SMILE ;)
 
<3
 
Nu så ska ja faktiskt gå och lägga mig för jag är så trött....
Ny dag & nya utmaningar i morgon igen .
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela