mariaveronika.blogg.se

3 juni

Publicerad 2013-06-03 14:56:20 i Allmänt,

DU är mitt allt !
du har fått mig på fötter igen , de kommer sakta och säkert den känslan som man hade för länge sen och du har eller hjälper mig så mycket . Du gör mig så lycklig !! du äger mitt hjärta & du är min bästa vän som är alltid glad när du ser mig . Utan dig är jag inget . Det är mitt bästa val jag har gjort på länge efter jag fick ta bort min älskade Rex .
Du följer mig vart jag än går & jag har så många mål som ja vill göra tillsammans med dig . Älskar dig Que Sera Sera Kato <3
 
Du tittar rakt i mina ögon & släpper inte taget om mig & då vet jag att du finns och är där .
Du gör så att livet är bättre !
<3
 
 
<3
 
Livet just för ett tag sen så har de varit  mycket men samtidigt lite . Men nu så är de otroligt mycket ...
de hände inte så mycket förut men nu händer de otroligt mycket.. Det är allt eller inget !!!
så nu händer allt !!
och de är mycket känslor som är inblandad i detta . . . de är mycket så att man måste lyssna på vad känslor säger och vad som är bäst för en annan .
Folk från förr har kommit in i bilden och vill ha kontakt med mig igen och att de vill inte släppa den , men de borde de tänkt förr tänker jag då ..
Får se va som händer med detta .
 
Men annars under veckan så är det den långa arbetsveckan , Mån - mån ledig 1 dag på hela veckan . Väldigt lång vecka ! !  
Men ja ska försöka att få en jobba för mig på onsdag för då så är det meningen att ja ska till Karlstad för STARBOYS spelar där & man ha blivit bjuden och de skulle vara kul att se dom igen för dom är otroligt bra .
Morsan tyckte att ja skulle offra onsdag & gå på dom ist . .Hon vill de och ja vill de och där ja jobbar spelar de ingen roll för ja kommer att få jobba otroligt möe under sommar så ja passar på nu när man kan ta ledigt innan semestern kommer ..
 
Torsdag så är det hundutställning i Filipstad och de ser jag fram emot , hoppas det går lika bra som dom andra gångerna , att man kommer upp i stora ringen :) . Men nu har man mätt Cash och enligt regeln så håller han på att bli för stor :(... men vi ställer ut tills den dagen är kommen . Hoppas vi inte får petnoga domare nu under sommaren ... inte kul och inte bra .
 
Men han är fortfarande den snyggaste :) och min favorit och jag är hans favorit PT :) . Älskar dig Cash <3
 
<3
 
Igår så ringde en gammal bekant och sa att han jobbade närheten & frågade om ja kunde komma och hälsa på en liten sväng ändå han va i närheten och de gjorde jag .. tyckte de va trevligt ! men jag tyckte att vi inte pratade länge men de gjorde vi , stog  långt upp i skogen och pratade i 3 tim och dom timmarna gick fort men de blir så när man har inte sett varandra på länge . Men de kändes skönt att se att allt är på rätt väg för honom och att han mår bra . . Man har otroligt möe att prata om och man säger att man ska hålla kontakten men de blir inte så nära inpå men när vi ses då har man nästan en historia att prata om.. Men men de är iaf skönt att man håller kontakten iaf . . .
 
<3
 
nej nu så ska ja fixa något lätt att äta och sen åka på jobbet .. börjar 1 tim tidiagre nu när sommaren är här .
Så jobbar ja med Mariann idag och då ska jag fråga om onsdag så jobbar jag nästa vecka mån-tors  för henne .
 
Puss&kram

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela