mariaveronika.blogg.se

Stjärnan , Brad Pasley & Chris Young

Publicerad 2014-03-25 14:20:00 i Allmänt,

 
 
Min STJÄRNA !
 
Stjärnan som alltid finns där när man behöver någon .
 
Man har så mycket runt sig och nu gråter man hela tiden , tårarna kommer från ingenstans . I natt grät jag för ja ha insett något hur mycket en person betyder för mig , en som har fått ett liv . 
Vaknade upp i morse med solen i ögonen & tårarna rann fortfarande när ja vaknade upp , borde känna sig  ljusare & värmare och piggare . Men ja va fortfarande ledsen :(  . Ögonen har svullit upp för att man ha gråtit så hårt .
 
Ringde min stjärna igår på min lunch & ja kände hur du fanns och idag har vi pratat igen med varandra & de kändes så skönt att höra av dig hur du tycker & va du skulle göra ?? 
för vi tänker så lika på många olika sätt så de kändes skönt att höra din historia . Tack älskade du Anders <3
 
Fan va du betyder  mycket för mig , du finns överallt & alltid ! 
Önskade att ja kunde känna mig som ja gör med dig med den jag är ihop med.. vill inte vara spänd jämt, när ska ja kunna andas?? 
 
Åkte på Brad Pasley & Chris Young i göteborg över en dag tillsammans med David . Innan man åkte så hoppades ja att ja skulle kunna få slappna av och njuta av Göteborg ... 
Ja njöt av Göteborg  , njöt av musiken men sen va de inget mer, ja kunde inte slappna av alls ... ;( va händer med mig ??
Vi satt på läktare F och alla ja kände satt även där , så totalt 10 st kände ja som satt på samma läktare & en av dom va min stjärna och hans bror och vän. Då önskade ja just då att man satt med dom  , brevid Anders ! 
Göteborg,liseberg,konserer och fina middagar = Anders & brorsan . 
Man känner att vi ha nog inte fått något avslut för oss. . . 
Önskade du kunde ha sagt tidigare att du ville prova igen mellan oss så hade jag ggått till dig direkt och inte till D . 
Jag hade gett oss en chans . 
 
</3
 
Jag saknar dig , saknar oss , saknar de vi hade . 
 
</3
 
varför är du inte den ja fall för i sommras ?
 
</3
 
Ensam & ja har offrat mycket , är det värd det ?
 
</3
 
Orkar inte vara vän just nu med en som betyder för mycket för mig , vet inte nu va vi har varit ,, vän ? eller något mer ? 
 
</3
 
Så vilse nu så ja ska åka och träna så man slipper tänka så möe just nu... 
 
XOXO
 
 
 
 

Förvandlingen

Publicerad 2014-03-19 13:17:55 i Allmänt,

La ut en bild på en frisyr som jag har haft , något liknande iaf men kortare. Jag ser att de är helften som gillar mitt långa hår och halva så är de ja som väljer . Visst är det jag som väljer & jag är så jävla sugen på att göra en riktig omförvandling på mig. Vill inte vara den jag är nu . . Vill bli en ny människa för den jag är nu, den tjejen har mycket runt sig med jobbiga känslor och bekymmer .. Vill bryta de mönster . När ja ser på mig så ska de inte göra ont alls . . ser bara smärta i mina ögon och spegelbilden . De ska bli så skönt att klippa bort den tjejen med smärta .

You . . ..

Publicerad 2014-03-17 15:19:59 i Allmänt,

You, you are so beautiful It used to be, you and me Love like no other Our world around, could fall apart But we had each other Saw you walking, you were smiling And it hit me like the first time Feels like yesterday, has come and go But nothing's changed, when I look at you You, you are so beautiful You, you are so beautiful You're my eyes I just want you to know That after all this time You're still the one. Still hurts sometimes Love on the line But we said forever Say it all, through the storms But we had together And now I just want you to know That after all this time You're still the one You, you are so beautiful You, you are so beautiful You're my eyes I just want you to know That after all this time You're still the one You, you are so beautiful You, you are so beautiful You're my eyes I just want you to know That after all this time You're still the one You, you are so beautiful You, you are so beautiful Åh vilken låt , hur kan en låt stämma in så mycket ?? nästan obehagligt .. de är som att man har skrivit den sj och sedan bestämt vem som ska få sjunga den . De gör låten så bra Enrique & Kyle . 2 personer som är riktiga heta personer. Så de är väldigt passande ihop . VA ute i skogen med hundarna och gick över 1 tim och bara lyssnade på hans nya album.. mycket bra låtar ... rekomenderar skivan. Idag är de riktigt blåsigt ute, de va svårt att gå upp på berget när de blåste så hårt .. men de va skönt med solljus på .

Hela natten

Publicerad 2014-03-06 16:53:36 i Allmänt,

Sist ja såg på kl inatt va 4.30 . Ja har verkligen fått sömnbrist period nu känns de som. Kan fan inte sova nu längre på nätterna . De är 3 natten ja inte sover på nu .. har alldeles för många bekymmer runt mig . De är helt otroligt att man kan jobba när man ska jobba, att tankerna är på helt annat ställe så länge man står upp på denna jord . Men ja känner att detta får inte fortsätta alltså .. om de inte försvinner så måste jag få hjälp av något slag och ja vet inte vad och hur ?. Just nu så äter man en pencelin kur igen för att man har fått bacillerna tillbaka , och de suger endel för de va det sista man behövde att bi ... sjuk igen . Men nu får man väl hoppas på att man slipper att vara sjuk nu på ett tag . in kropp är så känslig just nu , de tål inget just nu Just nu vet man vilka som finns för mig och de är två underbara killar som känner mig så väl och de finns långt ifrån en av dom men samtal räcker när de gäller A. och M finns närmare och de känns så skönt . . De har även pratat med varandra och de kom överrens och de känns så bra . Dom betyder allt för mig . Tack M & A <3 Under denna dag så ha ja bara suttit i soffan och kikat på bilr på mig och Cash & senaste cypern resa. Ja vill dit så gärna igen i år . Saknar cypern och så ska gänget dit igen och man vill träffa dom igen . Fick reda på att man har tidig semester och de e väldigt tidigt oxå, slut av maj till slut av juni ... gillar inte de kan ja säga. Missar mycket kul för att man jobbar hela sommaren och de blir långt tills nästa gång.. hur ska ja orka ?? hmm ?? känns skit jobbigt de... vill så gärna åka till värmen nu när man vet att man missar sommaren på ett sätt . då har man iaf fått sol och värme i 2 veckor... så ja ska fan kika på hur ja ska göra.. D , ja han ha raderat bort deras samtal och då funderar man ännu mera .. ? ska de vara så? ska vi ha de så här som vi har de nu ?? gör du rätt som du gör? börjar på att bli kyligt.... va kallt de är ?? xoxo

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela