mariaveronika.blogg.se

tisdag

Publicerad 2013-01-29 22:40:00 i Allmänt,

träningsverk efter attacken igår och nu så ha jag just kommit hem från step. idag på steppen så hade vi bara två låtar kvar .. innan låten så började mitt knä spöka som bara den. hade otroligt ont innan låten började men sen när de började igen så bet ja ihop och följde med. de va ju allra sista låten.
mitt i låten så vek benet och tappade balansen totalt så att ja håller ramla rakt ner i golvet. så fick ja ännu mer smärta. då trodde ja ett tag att lårbenet gick av som man bara väntar på att de ska göra. men ja tittade och kände efter men de va inte så , som tur va. värsta smärta ja ha haft på länge.
så ja kan tänka mig när de går av på riktigt hur ont det kommer att bli. säger bara att jag ser inte fram emot precis när de ha gått av. aj aj aj!
ja har otroligt dålig känsla att i år kommer det att gå av. gips och rullstol i 3 mån och sen sjukgym i flera månader för att bygga upp allt igen. suck! hoppas de.blir på hösten iaf. vill först till cypern med min bästa vän först.

<3

igår trodde jag att de va sista avsnittet på the killing men de var det inte. ikväll kommer de en ny säsongen. säsong 2 börjar ikväll. :-) vilken jävla bra serie de är. tur de går varje kväll så man har något att se fram emot. :-) de e äckligt bra :-) . spännande varje gång.
så nu sitter ja i soffan och smörjer mitt knä och väntar på att serien ska börja. :-)

<3

i morgon ska man på bio med helena och de ska bli intressant hur detta kommer att sluta. se om de slutar som sist?! hoppas inte men de är konstig känsla där men man får hoppas på det bästa.
flight ska vi se på bio och den verkar bra.. riktigt bra.

<3

annars undrar om man ska satsa på räddningshund utb med cash.?
har många tankar om de. isf är det dags.att börja med träningen nu och söka till utbildningen.

<3

tänker på dig !!

puss och kram

bakis . se

Publicerad 2013-01-27 14:28:00 i Allmänt,

ja de kan man säga att man är. va på lasse stefans med dom bästa.. verkligen dom bästa., vi va på förfest hos nathalie.. en riktig god tös de. vi hade skit kul! :-)

under dagen så gjorde ja upp att träffa och umgås med hund vänner och hundar. tog med mig cash bara för han och nemo behövde en dag för sig själv. nemo va med mor mor. :-) . cash blev väldigt trött när vi kom hem . :-) gött,detta behövde han!
man har tagit mycket fina kort nu under helgen så ja kommer att lägga ut dom någon dag under veckan. :-) .
så helgen har varit kanon! men helgen slutade med att man röter i sängen och lyssnar på p3 ;-) . huvudet sprängs idag. en tickande boom.


mitt i allt är man orolig för min mamma. hon är sjuk än , varit sjuk sen nov. är orolig och ja gillar inte detta. men de e bara ja som ser det här hemma. ja gör allt och mera för henne. man är ju en familj och inte bara mor och dotter.

<3

jag gillar en person , men de är en person som man bara få ha som en vän. man ha släppt honom ut i de fria och han vet att han kan gå vidare och de kan man ibland se på honom och känslan svider men hjärtat slår extra och tanken blir ; fy fan!
du kommer alltid vara min bästa vän hur de än kommer att bli. ja få ha dig som vän så klarar ja det.
enkelt oxå!

nä nu så ska ja ta mig en kopp kaffe

Härlig Vinterdag

Publicerad 2013-01-20 21:58:52 i Allmänt,

 
Här lägger jag ut lite bilder från dagens härliga promenad :)
 
Jag har haft en underbar dag idag som resten av dagarna tillsammans med mina två underbara hundar & min vän Mikael . Idag gick vi väldigt långt i skogen , vi kände även att vi kunde lätt gå längre än va vi gjorde. Så vi gick ungefär 9 km idag . :) Så dessa bilder som ja ha lagt ut är från dagens promenad .
Mycket trevlig dag ändå man har tankat & funderingar.
 
Igår så va det en spännande promenad för igår så såg vi vargflock från några meter från oss , så jag tog kort på vargspåret . Vilka stora tassar dom har! Så det var verkligen en spännande promenad :)
Så här är tassen :)
större än våran hand så det var en stor hane med några andra vargar som va lite mindre än honom. ;)
 
Det är verkligen trevligt nu , man går varje dag med hundarna . Det är helt underbart! gillar läget. Man får se mycket nu :) .
 
Sen när man kom hem så tog man en kopp kaffe och sen så va kl så mycket så att man va tvungen att ta på sig träningskläderna för ikväll så hade ja och min vän skrivit upp oss på spinningen. Interwall var de ikväll. Skit bra pass men jobbigt ,. Och i morgon så blir de Body Attack , tisdag : dubbelpass - spinning core + Body step . Torsdag : Simmning , Fredag Body attack eller Spinning ? :) , Lördag : Utedag med hundvänner & grilla korv vid öppen eld och sen på kvällen blir de Lasse Stefanz  :) , Söndag : Spinning :) .
 
Beach 2013 here we come <3
 
Nej nu så ska ja sätta mig i soffan och försöka att slappna av och se om ön i Norge där han sköt ner så många ungdommar.Offras vänner och föräldrar ska pratas , lärarna , vännerna m.fl Tragiskt men de ska bli intreesant att se detta.
Tänker på alla offer!!
R.I.P
 
Kram
 
 
 

7/1-2013

Publicerad 2013-01-17 15:29:16 i Allmänt,

 
Känns just nu hopplöst samtidigt att de är lite stormigt runt omkring mig .
kl 9 i morse så skulle man upp till arbetsförmedlingen och vara där på kurs i 3 tim , inget hände där som vanligt , de är jag och 20 till . Jag får värsta paniken när jag går igenom dörren dit . Man mår skit innan man sätter foten in tills dagen är slut. De är skit !!
Och ja ha nu suttit arbetslös fler år , 5 år och bara hoppat in extra under tiden . Och ju äldre man blir så känns de som att de tycker att det är konstigt att man sitter arbetslös?! de är inte bara jag heller som tycker de . Det börjar att ta på mitt självförtroende rejält nu . Man känner hur det försvinner per dag . Blir jobbigare och jobbigare. Man underar när det vänder för mig.?
 
Efter detta så åkte ja till en kompis som man inte har haft kontakt på länge för att en annan hade förstört vår vänskap. När vi sågs så ,berättade hon alla som vi hade umgås med va de gjorde och gör ;
de har:
* sin livskärlek
* Väntar barn , första el andra är det .
* Ska gifta sig
* flytta ihop
* förlova sig
* resa med sig älskade sambo el vän .
* Fått fast jobb
 
Gissa va ondare de gjorde att höra de när man har kommit ifrån arbetsförmedlingen i 3 tim?
vad har jag?
En äkta och trogen vän Mikael Björn som ja ska iväg på en resa i 2 veck . Han är den enda jag har just nu och ja är glad över de , otroligt mycket .
Men nu när man känner hopplöshet så har ja inget än en vän som finns & ja är så glad men jag vill ha mera .
Vill ha :
* eget hem
* en kärlek som jag kan dela mitt liv med
* skaffa barn , ( börjar att känna att man vill ha ett barn med sin livskärlek .
* Fast jobb
 
Det vill ja ha!jag vill ju gifta mig i tid & skaffa barn i tid . !!
 
Om man fick så hade jag nog allt utan fast jobb men allt annat hade jag om man fick och hade folket på sin sida.
 
Nej nu så ska ja ta en kopp kaffe och dra en filt över mig för ja känner mig så nere och vill bara gömma sig ett tag. Vill att det ska vända någon gång . För alla andra går det så bra för , är lite avundsjuk nu faktiskt.
 
/ Veronica
 
 
 

Tisdag

Publicerad 2013-01-15 15:38:39 i Allmänt,

 
 
 
Jag har nu börjat att känna av att nu när man har en valp att jag vill ut hela tiden på skogs promenader , långa skogspromenader . 1- 2 timmar promenad med hundarna .
Man har ju även en ras som kräver det oxå , en stark motor måste rensa :)  ..
Är nu ute varje dag med hundarna , innan lunch drar man iväg långt uppe i skogen . Det är skönt oxå man får sj rensa tankarna . Det är inte bara hundarna som behöver rensa :) .
 har nu varit ute varje dag nu under 2 veck och de känns att man blir sj starkare i kroppen och att mitt knä få träna i mjukt underlag när det är snö.
Idag va de extra skönt för de va kalllt men de fall snö hela tiden när ja va ute och gör än. Då är det riktigt mysigt. Så jag lägger upp 2 bilder från dagens promenad . Är nöjd med dom ! :) Min vän kan "ibland " få bra kort :) .
 
Snart blir de att ta på sig träningskläderna för ikväll är det Body Attack som gäller för mig och Nathalie ;) . ett fullt pass igen & resten av veckan. Helt troligt va alla har dåligt samvete att de har ätit mycke julmat da :) . Hihi
Beach 2013  ? kanske de :) , man får hoppas på de . :)
 
Trevlig kväll !
 
Veronica

Ny vecka ,nya utmaningar

Publicerad 2013-01-14 22:36:00 i Allmänt,

 
Ikväll så började de en ny serie som heter Nashwille på 3 :an som kommer att gå varje måndag nu ett tag .
Vilken bra serie de är , verkligen en av mina favorit serier som går nu .
Det handlar om kärlek till varandra ,kärleksproblem,  kärleken till country musiken & att uppnå sina mål. Det är mycket fina låtar som de sitter på en pub i Nashwille och bara sjunger vackra country låtar & dricker sin öl med sina närmaste eller vänner. Det är en serie som jag kommer att följa , to.m köpa boxen om den kommer ut för det är något som man inte tröttnar på , något man kan se om & om igen.
 
Denna serien betyder rätt mycket för mig för det de handlar om vill jag uppleva någon vacker dag i mitt liv .
Att åka till Nashwille & uppleva deras kultur , natur ,musiken och deras härliga stil & man får ju inte skriva det viktigaste , deras härliga dialekt / röst :) .
Jag kommer att kämpa för att nå denna underbara upplevelsen.
 
<3
 
 
Ikväll så var jag & Nathalie på Body step pass & de va skit bra , bra musik & riktiga braa instruktörer . Gillar dom skarpt mycket. De får oss att kämpa när det är jobbigaste. Men jag känner att jag orkar mera nu och att jag utmanar mig själv som bara den. Gillar känslan att man orkar mera och att man börjar på att bli starkare igen. Blir glad av de.
För man har ju fått börja om från fjol vinter efter den hemska inflensan jag hade / hjärninflamation. Låg i 2 mån och den åt upp allt som man har byggt upp. Men nu jävlar är jag på G . Tog lång tid detta men de är värd det. Bara jag är färdig inför Beach 2013 när man ska till cypern i juni  :) . Längtar !!! slippa allt ett tag.
I morgon blir de Body attack för mig och Nathalie och sen blir de spinning hela helgen :) .
 
 
denna snygga jackan skickade kenneln som man köpte Cash och de säljer nu sådan träningsjackor med deras loggo och jag beställde mig en sådan för man har ju ingen träningsjacka när man är ute på planen el ute i tävlings skogarna :) . Så detta kommer att bli perfekt till mig nu när träningen kommer att vara fullt ös med nu fram till jag sticker till cypern i 2 veck. För då få mamma träna och passa honom dessa veckorna.
Jag känner att jag kommer att bli nöjd med denna vackra jackan . Komme att bli kanon :)  .
Loggo : Que Sera Sera , så får man stor schäfer huvud oxå på ryggen :) . Nice <3
 
Que Sera Sera Johnny Cash " Cash "  <3
 
Nä nu så ska jag ner och se på The Killing som är riktig bra oxå!! :)
 
1 låt / scen från min nya favorit serie : Nashwille . Man blir knäsvag :) <3 country äger mitt hjärta
 
 
Ha en trevlig kväll
 
Veronica

Varför ?

Publicerad 2013-01-13 17:30:37 i Allmänt,

 
Man kan börja nu om man får verkligen  vara lycklig ??
 
Varför måste man ha bara tjejkompisar , varför är det så fel att ha en killkompis för? man måste inte bli ihop för att man är vän med en kille. Man kan ju ha lika kul som man har en tjejkompis . Men de är nog rätt fel att ha de.
Jag stör mig på folk som har stora problem att man har en kill kompis.. de suger verkligen ! Bara man har kul och trivs med varandra så ska de ju inte vara något de. Fy för folk som bryr sig och lägger sig i  vilka man umgås med. Men om man bor i en liten håla och "tror" att de finns för mig så är det dom som är värst. Det är så konstigt?!
 
Man är 25 år och är snart 26 år och de lägger sig i vem man umgås med. Vem än ja umgås med så hittar de något.
 
Vem har jag egentligen bakom ryggen ?? en vet jag att jag har bakom min rygg men dom som man ska ha bakom ryggen dom finns inte, man tappar dom !!
 
Jag börjar nu att känna att man vill bara byta plats med min bror som är nu en ängel.
Första barnet är alltid speciell & det var en rejäl person . Fan vad jag saknar honom för han fanns hela tiden för mig . Han hjälpte mig när de gällde dom närmaste och annars oxå men de va speciellt skönt när de gällde dom närmast . Om någon sa till mig att du får byta , då skulle jag aldrig tveka.. då bytte jag direkt !! då fick han komma tillbaka och göra människorna glada igen . Man tycker att man försöker att göra dom de men man får ingen respons så antagligen inte .
 
 
Enda man fick de då va de en annan tid när man va ihop med en som de gillade skarpt men ja vill ju inte leva de livet heller. Jag vill att de ska kunna ha  tid med mig , se mig , lyssna när man behöver att lätta ut och stå på min sida när de gäller allvar.  Och de är en av det viktigaste under ett förhållande.  Kärlek är inte pengar !!!Man ska inte behöva köpa för att behälla en person / få den att stanna kvar.
 
Att veta hur folk tänker när man vänder ryggen de är så jobbigt , det är bättre att få reda en hemlighet som ha varit länge än att veta innerst inne hur de tänker och känner när man vänder ryggen mot dom . De äter upp en från insidan och utåt. De är det värsta som finns.
 
Det är bittert & falsk liv man har runt sig .
 
< / 3
 
Det är tur att man har denna underbara hund för han kräver mycket träning och motion. Och de gör så att man kan försvinna bort ett tag & tänka på något annat i några timmar. Sen efter de så är det stor smärta i bröstet igen . Efter hans dag, Cash . Är så glad över att ha dig nu min älskade trogna vän som finns altid när man är ledsen , glad , sorgsen & lycklig.
Tack Cash <3
 
Kram
 
 

Smärtans dag

Publicerad 2013-01-10 22:24:33 i Allmänt,

Natten till idag var verkligen inge vidare... mitt knä spökar rejält nu.. verkligen! de va ett tag sen de spökade så. Smärta & mera smärta. Nu är man så lett på den skada som jag har haft sen jag gick i 5:an.
Varit till läkare flera gånger men hem kommer man med kryckor och smärtstillande m. sjukgymnastik.
När ja blev skadad så åkte ja upp direkt akut för jag svimmade av smärta, allt blev svart och fick rejäl smärta. Först trodde ja att han hade sparkat av benet mitt, sådan smärta va de.
 
Så önskade ja att jag gjorde en anmälning för detta blev ett meen av det.
Läkaren sa att jag hade tur nu för de va nu riktigt nära att han hade sparkat av benet. De syndes på r. bilderna.
Så från den dagen så blev det förbjudet att stå på knä under hårt underlag (golv) ,får ej göra hastig rörelser neråt  m.m. . För de kan kutta av när som helst. Så man har undvikit det men när dom dagarna kommer när man kan glömma just bort de så blir de ett helvete, då blir man påmind om mitt knä..
 
Men nu när man inte göra sådan grejor alls , så har jag otrolig smärta så att man inte kan sova ibland , stelt går man när de är värst och så är det blått & svullet. Det suger!!
så nu önskar man verkligen att de kan kutta av så att de kan fixa mitt knä så får man börja om på nytt med mitt ben igen. Men då hoppas ja att jag inte har någon smärta mera.
Man vill inte leva med verk för de tar på mitt humör och min hund reagerar på mig så mycket när man tränar honom. Men men får träna extra när smärtan är över i någon timme .. Smärtan av mitt knä sätte stopp för en lång promenad med hundarna & min vän i morse och då är det illa. Jag biter alltid ihop men nu gick det inte .  
 
Nej nu så ska ja ta värktabletter så det hinner att verka innan man ska sova.
 
Kram
 
 

Resan bokad 2013 !!!

Publicerad 2013-01-08 18:38:01 i Allmänt,

Jajamen de stämmer gött fölk :) . Den 24/6-13 kl 18.00 så går planet till Cypern / Fig Three Bay i 2 underbara veckor med min resevän , bästa vän. :) ,. Vi åker från Karlstad oxå och det känns ännu bättre och billigare . Man sparar bara 2000 kr att inte behöva åka till S- holm.
Vi menade åka till resort spa men vi tog detta hotell ist för de blev 5000 kr billigare och de är rätt så lika fint oxå. Men detta ligger ännu nämre stranden och så har man inte så mycket trafik heller. Men i Cypern så har man haft tur alla gånger man har varit där att man inte varit störd av trafiken. Och nu när man ska vara där i 2 veck då får det inte vara alls något fel. Tyvär är ja så kräsen när de gäller alla slags resor. Det ska vara så och så annars kvittrar det. Så är jag, men med positiva med det är att det har aldrig varit fel under resan heller. Det har alltid blivit perfekt & ett minne. Så nu blir de att skapa många minnen nu i juni igen i Cypern när allt blommar i Cypern. Finaste i Cypern är i Juni. Dä blommar allt och de finns många god lukter. Och frukten är ännu godare. Var där en gång mitten av juli då var allt brännt av värmen och då va det inte kul,man fick inte se alla dom fina blommorna som man fickse när man va i Cypern Juni - 12 .  Mycket vackra färger så jag rekomenderar alla läsare att åka i Juni om ni ska till Cypern för då får ni uppleva de fina färgerna och lukter och deras goda frukter.:)
Helt otroligt vi åker på samma datum som vi gjorde sommar 12 - juni , den 24 :). 1 år :) helt otroligt!
 
Så nu är det att hålla hårt i träningen så man blir lite finare i kroppen. Men de blir nog resultat om man håller i gång det som man brukar göra , 4-5 gån / vecka med pass & styrka ända tills juni + att man undviker mera sötsaker. Så är jag stolt över minvän att jag har fått honom ner 9 kg. Men ja ska få honom mera ner. Mera spinning :) vännen :) . < 3 Mot MTC !
 
Från en långpromenad med hundarna i morse så gjorde vi att vi åkte hem och tog oss en kopp kaffe & bokade att vi skulle dit . Sen ringde vännen & sa att" nu har jag fyllt i allt så nu är det bara att trycka och godkänna det. "  Och då trycker du på godkänna & det gjorde han så nu är vi verkligen på väg.
Och det roliga är att man kommer hem veckan innan Malungs dnsbandveckan - 13 . Så vi kommer hem på måndag kväll och dansbandsveckan börjar på söndag. Men denna gång blir det inte hela veckan. Det blir tisdag - fredag bara.  Eller onsdag - fredag. Man får se :) ?!
 
Annars under dagarna så tränar jag Cash, dagarna ser ut så här, :
frukost, ge hundarna mat , lång promenad 1 , lydnads träning 10 min , kaffe paus , middag för mig , tränings pass på gymmet , 10 min lynadsträning och sen tv. Och emellan de så har tar ja tid med vännen min oxå. <3
Mitt mål är nu att tävla i apell när de börjar för han  är så jävla duktig nu så att man är så impad. Fritt följ och gång med koppel har han 10 poäng redan. Nu tränar man sitta still en längre stund . :)
 
Just nu så sitter jag på mitt rum & lyssnar på musik & sitter här & skriver bloggen . I sängen har jag min vackra Cash som sover i min stora & mjuka säng och där snarkar han och mår gött. Han blev rätt trött efter promenaden & träningen. Härligt att man ser framsteg & att han blir riktigt trött det man gör och tränar honom inför. Då blir de reultat av denna starka motorn. :) Cash är verkligen en motor. De kommer att få problem folket när de ska tävla mot mig inom brukset. :) Man känner att man har en hund iaf.
 
Dagens låt är :
 
 
Passenger - Let Her Go
 
otrolig bra låt <3
 
Nu blir de att ta en kopp kaffe & mysa ner mig under filten tillsammans med Cash. Lära honom att känna sig trygg hos mig.
 
Ha de gött tjejer & killar
 
Vill även lägga upp lite bilder från Nyårs afton, tyvär blev de lite sent men de blir så när datorn inte har fungerat. Och dom vi va hos är 2 underbara personer som man lärde känna i Cypern när vi va där sist. Juni - 12 :). Där har man fått underbara personer in i mitt liv.
   
 
Cypern är verkligen ett minne , där mötte ja Andreas & Semsa <3
 
 
 
 
 

musik

Publicerad 2013-01-08 01:36:00 i Allmänt,

.. det betyder otroligt mycket för mig. jag kan inte leva utan musik, musiken måste vara på jämt.
jag har funderat , om man känner en person rätt så väl och om hon / han lyssnar på en låt som säger enkel , då få ja känslan att personen känner så just nu.
jag lyssnade förut en låt som en kompis som ja känner otroligt väl som lyssnade och då kände ja att de. om den personen.

men de är bra om musiken hjälper han oslo som den gör för mig.
hittade en ny låt som säger mig otroligt mycket.
passenger — let here go.

<3

ikväll så skickade min vän ett förslag på ett annat hotell i cypern som är 5 000 kr billigare. verkade väldigt fint så de kan bli de istället. ?
spelar nästan ingen roll vart de blir men ja vill ha viss klass dit ja ska vara. speciellt om man ska vara där två veck. de är noga detta! :-)

tråkigt är de att man känner av influensan än. suck. få inte bli sjuk till helgen för då är det lasse stefans. nu ikväll har man haft värsta huvudvärken. gick inte se på tvåa bra denna kväll. suck.

god natt

puss,och kram
r go

musik

Publicerad 2013-01-08 01:35:55 i Allmänt,

.. det betyder otroligt mycket för mig. jag kan inte leva utan musik, musiken måste vara på jämt.
jag har funderat , om man känner en person rätt så väl och om hon / han lyssnar på en låt som säger enkel , då få ja känslan att personen känner så just nu.
jag lyssnade förut en låt som en kompis som ja känner otroligt väl som lyssnade och då kände ja att de. om den personen.

men de är bra om musiken hjälper han oslo som den gör för mig.
hittade en ny låt som säger mig otroligt mycket.
passenger — let here go.

<3

ikväll så skickade min vän ett förslag på ett annat hotell i cypern som är 5 000 kr billigare. verkade väldigt fint så de kan bli de istället. ?
spelar nästan ingen roll vart de blir men ja vill ha viss klass dit ja ska vara. speciellt om man ska vara där två veck. de är noga detta! :-)

tråkigt är de att man känner av influensan än. suck. få inte bli sjuk till helgen för då är det lasse stefans. nu ikväll har man haft värsta huvudvärken. gick inte se på tvåa bra denna kväll. suck.

god natt

puss,och kram
r go

Fredag

Publicerad 2013-01-04 16:27:28 i Allmänt,

 
Va man funderar & funderar om man ska åka upp?? blir tolig snart , enda jag har i tankarna är om man ska åka upp och jobba tills slutet av april , början av maj ?  tänker & tänker så att det spricker.
De är 2 fel med detta jobb & det är att det är dålig lön och att jag inte får ta med mina hundar upp. För det är för lite tid med dom, man är ute från morgon till kvällen. Aldrig inne. Och hur ska man klara sig utan dom i månader och ja som har stora planer med cash & hans träning / tävling.
Vad gör jag???
 
Bilden är tagen där jag ska jobba,deras hundar & en av turarna. Man har riktig sug att åka upp men samtidigt vill jag verkligen inte lämna mina hundar i månader. :( Det är 3 -4 mån utan dom :(.
 
<3
Cash är ju fem etta i momenten som ja vill tävla i. Fan detta är jobbigt . !!!
dålig lön ,tuff jobb ? är det värd det??
Man får lära sig mycket och det är ett brinnande intresse detta.. jobba med hundar & människor hela dagen .
Men jag har iaf ett lite tag att tänka iaf enligt dom. Man de är snabba beslut man får ta nu. OJOJ!!
 
<3
 
Ja jag har iaf något att tänka på iaf :).
 
<3
Nästa vecka så ska jag träffa honom !! Herr Larsson .
En nära vän till min bror och mig. Min brors bästa vän. Vi 4 gjorde otroligt möe ihop,roliga saker oxå som sitter kvar än bland mina bästa minnen. Man har ju funderat ibland va han gör och vart han har tagit vägen?.
Men på julafton så fick man ett sms av honom och sen på nyår & då tyckte han att vi skulle höras av & de har vi gjort och då bestämde vi att vi skulle ta en fika & prata i de vackra sunne nu till veckan. Ska bli jätte trevligt att träffa på honom innan man sticker upp 50 mil uppåt i sverige. Man vet aldrig vad de kan hända. Man ska ta vara på dagen och umgås med dom bästa som får en att må bra & det är precis vad jag gör precis nu, umgås med min bästa vän. Mikael !
Så nu så ska jag ner och ta en fika med honom & bara slappa. Se om man får några kloka råd av honom, för det är han bra på min vän.
 
Jag & min älskade vän,resevän :) <3
Finns inte bättre vän än honom. De finns det få av och dom ska man verkligen vara rädd om för dom växer fan inte på träd. Inte här i Hagfors iaf. Finns mycket falskt här tyvär. . Men jag har iaf riktig tur att få en sådan vän,min enda vän och jag vet inte va ja skulle göra om ja förlorade honom. Han är guld värd min älskade vän.
<3
 
Ha en trevlig helg alla där ute & va rädd om er är ni snäll.
Lev idag, i morgon kan det vara försent.
 
Puss & kram / Veronica

vilken kväll

Publicerad 2013-01-04 00:03:00 i Allmänt,

dagen började absolut inte bra. men sen på kvällen åkte ja med vännen för vi skulle simma. vi har,även börjat med de oxå. så nu,är vi redo för att göra resultat. sommar / cypern here we come!
efter vi ha summit en timme så gick vi till bastun , underbart skönt. sen efter de åkte vi hem för att ta oss te och smörgås och under tiden såg vi på melissa horn på circus. hon är speciell men mycket bra. så vi hade en mys stund .. underbart va de!!
<3

så måste ja berätta att man har fått en chans på ett jobb ja sökte under hösten .. ta hans om draghundar och turister uppe i året. kommer att bli en upplevelse och en utmaning. och ja älskar utmaningar. så är jag så sugen på en alaska malmuth och dom kommer jag få jobba,med nu i fyra månader isf. :-) . få känna på den rasen.:-) är glad att de hörde av sig! jippi !:-)

<3

i morgon ska ja till frissan och fixa mig i håret. nu ska ja spara ut längden. de ska få växa ut nu men något snyggt..:-)
ska bli spännande. :-)

nu ska ja lyssna på musik innan ja sommar och upp tidigt i morgon.

tänker på dig !

puss

2013

Publicerad 2013-01-02 01:46:26 i Allmänt,

ja då så är det första dagen på det nya året då. :-) kan inte fatta vart 2012 tog vägen?året gick så fort. men de beror nog på att de har varit fullt upp hela tiden och så har man umgås,med fina personer oxå. det gör otroligt mycket.
men jag orkade fira nyåret iaf, tur det finns verktabletter. på vägen till karlskoga kände man hur ska jag orka? men det gick.. kände inte av de när ja mötte dom två underbara personerna , andreas och semsa. mm vilket par! och va trevligt vi hade , märks när det är,ärliga personer man umgås med.
hoppas på många kvällar tillsammans med dom under 2013<3.

<3

vilken underbar vän man har!!!
kan inte sluta tänka på våren dag idag. blir sömnlös natt!!
finns inga ord hur tur man har en sådan vän. om han skulle försvinna på något sätt så kommer ja verkligen gå under. han betyder otroligt mycket för mig, är så tacksam för allt du gör mot mig och att du finns jämt. känna tryggt! hoppas han ser hur tacksam ja är. ? !
ser fram emot alla resor och utmaningarna,ihop med dig.
tack m !

<3

imorgon kanske de blir träning,måste få finare kropp inför beach 2013.måste de bara. jag och min vän tittade på kort från cypern 2012 idag och då såg man att bättre kropp måste ja få tills sommaren. mitt andra mål! annars är de att lägga undan så man kan åka dit nu i juni. och våra norsk kompisar ska oxå dit i juni igen och de kan bli att man får träffa dom igen :-) .
nä nu ska man fortsätta att träna hårt tills jag fyller 12 juni. :-) . hårdträning nu!

<3

nu få man hoppas de blir så ,.de man ha pratat om ikväll. vore,kanon de och bra för mig.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela